2777
2789
عنوان

خرج بچه یک الی دو ساله یا حتی نوزادی ماهی چقدر میشه!؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 113 پست
شما میدونی الان بادوم کیلویی چنده؟! آرد برنج کیلو چنده من نمیدونم برا چند سال پیش بوده دخترتون ... ب ...

میگم دخترم ی سالشه یعنی همین تابستون و پاییز براش گرفتم. شما مغز و اینا هم ک بگیری اینقد نمیشه خیلی کم میخوره بچه. ی کیلو ک بگیری سه ماه داریش. 

من بچه م 3 سال و نیمه. اصلا این قیمتا نبود! مثلا دوستی نوشتن ماهی 1 تومن دکتر و لباس. آخه بچه مگه قراره همه ش مریض باشه؟ لباسهام ماهیانه آدم نمیگیره خدایی.غذا هم ما جدا برا بچه ک نمیگرفتم. همون تخم مرغ و گوشت و شیر و... ک برا خونه می‌گرفتیم واقعا بچه خوراک نداشت مجزا گرفته بشه. بله آور کسی اصلا نداره بگیره حالا برا بچه فقط میخواد بگیره به چشمش میاد... خرجش فقط پوشک بود... لباسم هر فصل چند ست میخریدم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پوشک هر هفته ۲۰۰تا۲۵۰

شیر خشک هر ۳ روز ۷۰.۸۰

من ست زمستونشو خریدم ۴

ست عید و بهارشم هست باید بگیرم

چکاب ماهیانه ویزیتش ۱۵۰ حالا تقویتی هم بده و ... ک جای خودش

میوه و غذاهای مقوی ک هر روز باید بخوره هم حساب نکردم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من دخترم سه سالشه ماهی سیصد چهار صد لباس ،سیصد چهارصد تومن هم خوراکی هاش،ماهانه حداقل دو سه تا اسباب بازی میخرم براش درحد چهار صد پونصد 

البته بعضی ماه ها دمپایی و کفش و لباس و اینا بیشتر مصرف داره حدودا دو تومن

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
واقعا نمی‌دونم. چطور حساب میکنن که براشون عجیبه 

عزیزم اونجور ک بچه تو یه ماه از هر مغزی یک کیلو نمیخوره. پوشک هم هفته ای یدونه است چطوری میگید جدای از پوشک و شیرخشک ماهی فلان قد!!!! من برا دخترم هم مولتی ویتامین هم اهن خارجی میگیرم ۱۷۰ . ی کیلو مغز بادوم رو بچه تا سه ماه هم نمیخوره 

بچه زیر چهل روز روزی هفت الی هشت پوشک نیاز داره اینجوری در نظر بگیر یه پک 44 تایی مولفیکس سایز یک 130 تومنه یعنی ماهی 650 به مرور بچه کمتر خیس می‌کنه ولی قیمت همین میمونه چون تعداد پک های سایز بزرگ کمتر میشه به خاطر اندازه شون و قیمت تقریبا همین مقداره 

شیر خودت رو بدی که هزینه ای نداره کافیه براش آموزش ببینی که حتما بتونی شیر خودت رو بدی آموزش دیدن طی بارداری توسط کلاس های بارداری بهداشت باعث میشه حتی یک قطره شیر خشک به بچه ت ندی 

لباس من جدیدا یه جا رو پیدا کردم میشه خیلی مفت لباس جنس خوب خرید ، با دو تومن میشه چندین و چند دست لباس خرید نوزادی الان قیمت زدم 43 تیکه لباس 1400 بود 

هزینه دارویی مکمل ها رو که تا یک سالگی میدن ، از یه سال به بعد باید بخری 

هزینه درمان مثل یه آدم بزرگ باید روی هزینه هاش حساب کنی 

سیسمونی و وسایل مراقبتی و تفریحی هم که بستگی به خودت داره و سبک زندگیت 

.
چراشیرخشک میدین؟

چون خودم بدنم ضعیف بود

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
میگم دخترم ی سالشه یعنی همین تابستون و پاییز براش گرفتم. شما مغز و اینا هم ک بگیری اینقد نمیشه خیلی ...

ن برا م اینطور نیست من اوایل پودر میکردم روزی سه قاشق مرباخوری صبح و ظهر و شب بهش میدادم الانم مثلا دو هفته پیش نزدیک ی تومن براش گرفتیم خب نهایت دو ماه داره من از هرکدوم ۶ ۷ تا دونه براش میریزم آلام پودر نمیکنم خودش میخوره شیر فقط از این پاستوریزه های کوچیک میخوره جور دیگه لب نمیزنه روزی ی دونه از اونا بهش میدم ماهیچه خب هفته‌ای دو بار مرغ هفته یکی گوشت پرنده هفته ی بار و یوی دوبارم چرخ کرده ای درست میکنم پوشک هم بست ای ۱۸۰ میخرم لباسم که نگم برات چقدر گرونه ی شلوار لی کمه کم ۵۰۰ هست اینجا 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
2810