2777
2789
عنوان

دیدن مطلب خود در خواب برای هر خواسته و هر حاجتی و هر سوالی

| مشاهده متن کامل بحث + 38200 بازدید | 1164 پست

سلام عزیزم.من از خیلی وقته پیش گفتم اگ شد برام بزن چون همیشه انجام دادم ندیدم..میشه اگ شد یه شب برام بخونیش؟

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
سلام عزیزم.من از خیلی وقته پیش گفتم اگ شد برام بزن چون همیشه انجام دادم ندیدم..میشه اگ شد یه شب برام ...

سلام گلی.میزنم اما باور کن نمیبینم..برای دونفر زدم فراموش کردم یعنی نتیجه نگرفتم.هفته بعد‌میزنم

خدایااااا شکرت...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلی.میزنم اما باور کن نمیبینم..برای دونفر زدم فراموش کردم یعنی نتیجه نگرفتم.هفته بعد‌میزنم

باشه عزیزم مرسی گلم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
سلامهمین سوره ها رو بخونیم من شنیدم دعا داره بعدش خودتم یه جا اشاره کردی ولی اینجا دعا ننوشتی!؟ میشه ...

سلام من هیجایی اشاره نکردم.گفتم قبل این روش یه روش رو که منبع درستیم نداشت اینجا گفته بود انجام دادم متاسفانه خواب خوبی ندیدم وبهم ریختم.اومدم روش مفاتیح روکه خودم از مفاتیح دراوردم انجام دادم که میشه همین روشش...بجراین سوره ها هیچ دعایی نداره..

خدایااااا شکرت...
برای حل مشکلت ازاین روش کمک بگیر..دنبال ف ال هم نباش یادعانویس نتیجه گرفتی اینجا اعلام کن .مرسی

قبلا انجام دادم چیزی تو خواب ندیدم

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) 🌷                               بـه جهـانی نـدهم عالـم درویشـی را،،، کـه جـهان غمکـده ای در نظـر درویش است.                                             
قبلا انجام دادم چیزی تو خواب ندیدم

خب قبلازدی الان بزن.چه ربطی داره.شاید اون تایم ندیدی الان ببینی..بعدم یکی دوروز قران بخون دعابخون نمازبخون اینا.بااامید انجام بده..شاید راهتو اشتباه رفتی..روبه قبله و....منم قبلاگاهی میدیم گاهی نه...بعددم اگه ندیدی خب شاید طلسم نداری.

خدایااااا شکرت...