2777
2789
عنوان

دیدن مطلب خود در خواب برای هر خواسته و هر حاجتی و هر سوالی

| مشاهده متن کامل بحث + 38177 بازدید | 1163 پست

منم برا بارداری میخواستم بخونم یعنی اگه خوندم بچرو بهم نشون میدن؟

تازه وارد نیستم چهار بار تعلیق شدم        معنی اسم پروفایلم دانه برفیه     این👈 🌷ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میتونیم همزمان دو خواسته رو بیان کنیم

والا اینو نمیدونم.امایکی یکی کن که  بتونی تعبیرکنی.تعبیرخیلی مهمه.گاهی اشتباه تعبیرمیکنیم...یه نیت واضح کن جواب گرفتی برو بعدی

خدایااااا شکرت...
منم برا بارداری میخواستم بخونم یعنی اگه خوندم بچرو بهم نشون میدن؟

خب بستگی به نیت داره.نیت کنی بچم رو نشون بده ممکن نشون بدن..نیت کن چه سنی باردارمیشی

خدایااااا شکرت...

خیلی سخته این روش من تا بخونم خوابم میبره،تازه سب اول خواب نمیبینم،یبار تا۵شب ادامه دادم،بعدشب بعدی فراموشم شد

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
خیلی سخته این روش من تا بخونم خوابم میبره،تازه سب اول خواب نمیبینم،یبار تا۵شب ادامه دادم،بعدشب بعدی ...

اشکال نداره.انقد بزن تابینی عزیزم.ماهم همینیم باورکن.تازه من جدیدا همه رو یادم میره.امابازم کوتاه نمیام.اتاقمو عوض میکنم 

خدایااااا شکرت...