2777
2789
عنوان

دیدن مطلب خود در خواب برای هر خواسته و هر حاجتی و هر سوالی

| مشاهده متن کامل بحث + 38204 بازدید | 1164 پست
نه عزبزم بخواب‌نیاز نیست به کسی بگی..پیش مامانت بخواب‌منم‌پیش مامانم‌میخوابم‌اما‌نمیدونه کشف میزنم

اخه میدونی خونه ما جوریه رو به قبله میخوای بخوابی کج بایذ بخوابی🥲 بنظرتون بخاطر استرس اینا ممکنه خواب ترسناک ببینم ک تعبیرش اصن به دردم نخوره؟  

ایدی ایتاتونو میذی؟

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
اخه میدونی خونه ما جوریه رو به قبله میخوای بخوابی کج بایذ بخوابی🥲 بنظرتون بخاطر استرس اینا ممکنه خو ...

خصوصی عزیزم پیام بده

ربطی ندره منم گاهی تخواب اذیت میشم...بدون کشفم گاهی توخواب اذیت میشم یاخوابم نمیبره یاهی بیدارمیشم میخوابم

خدایااااا شکرت...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@مآرال گلی ازاین روش کمک بگیر.صفحه اول گفتم..نتیجه روبگو

ممنوووونم گلم

تیکر آروزمه .....فقط یه ماه دیگه مونده تا اون چیزی میخاامممم😍من به معجزه خدا ایمان دارم😍❤امروز؟1403/06/29یه ماه دیگه تاپیک رسیدن به آرزومو میزنممممم

سلام

یادمه سال  99 یبار همین کار من انجام دادم. نیتم این بود که با کی ازدواج دارم.

شب اول یه اقایی دیدم از اشنایان گفتم اوکی پس ایشون همسر ایده ست.یک سال بعد ازدواج کرد😅 بعد گفتم خوب اینکه رفت یبار دیگه همین کار کردم یکی دیگه رو دیدم اونم همین 6 ماه پیش ازدواج کرد😅

امشب دوباره میخوام همین کار بکنم یه جوون دیگه رو هم بفرستم خونه بخت.

داداش دارید عکس بفرستید ببینمش بختش باز کنم

عاشق حسینم💖، امیدم قمر بنی هاشم🌺🤲
سلامیادمه سال 99 یبار همین کار من انجام دادم. نیتم این بود که با کی ازدواج دارم.شب اول یه اقایی دید ...

ازدواج‌کردن بخت خودمو ببین خخخخ باز بشه‌نمیدونم یه عده گفتن درسته..یکیو خودم روشو‌یادش دادم.من برای تزدواجم‌هنوز جورنشده بااون شخص.نمیدونم چی‌میشه اما برای موارد دیگه خداروشکر درست بودن...شاید غلط انجام‌دادی

خدایااااا شکرت...
ازدواج‌کردن بخت خودمو ببین خخخخ باز بشه‌نمیدونم یه عده گفتن درسته..یکیو خودم روشو‌یادش دادم.من برای ...

جدی میگم خدایی

سری  قبلی ها همون شب اول میدیدم ولی نمیدونم چی شد دیشب ندیدم

😂😂😂

فک کنم خدام دیگه از دستم خسته شده 

من باور دارم، ولی نمیدونم چرا نمیشه،

بدبختی هر دوتاشونم منو دوست داشتن

عاشق حسینم💖، امیدم قمر بنی هاشم🌺🤲
جدی میگم خداییسری قبلی ها همون شب اول میدیدم ولی نمیدونم چی شد دیشب ندیدم😂😂😂فک کنم خدام دیگه از ...

بیاخصوصی بیشتر حرف بزنیم...شاید اشتباه تعبیرکردم.منم‌گاهی اشتباه تعبیر میکنم.نمیشه که‌هربار.من یه بار خودم‌به یکی‌کعرفی کردم..حدودا کمتر‌دوماه‌بعدتقریبا چهره‌‌پنجاه‌درصد خواب اومد خواستگار الان بچه‌دار...اما خودم هنوز مجردم...سایه مفرکفت شبیه خواب اما طلاق گرفت.ما‌انسانیم خطا داریم.بخاطر‌همین‌ختی اگه شکل‌خوابتم اومد‌یا موارد دیگه تحقیق کنید مطمین بشید خوبه

خدایااااا شکرت...
سلام من انجام دادم و خوابشو هم دیدم ولی یادمه ک روی دست چپم خوابیدم و خواب بدی هم دیدم سوالم اینه ...

سلام.عزیزم منکه کامل توضیح دادم.روی دست راست.اینکه اتفاق میوفته منکه خدانیستم...انشاءالله اگه بده اتفاق نیوفته....حتی اگه روی دست راستم بودی.باید بمونی منتظر ببینی میشه یانه.منم وقتی تعبیرشد فهمیدم خوابم درست بوده...واینکه نوشتم ماانسان هستیم.معصوم نیستیم بگیم همه خوابامون تعبیرمیشن.این روش فقط تضمینش نسبت به خوابا معمولی بیشتره همین...چون مااانسان هستیم.نه معصوم

چون روش تو مفاتیح...تاونو صدقه بده.ونیت رو تکرارکن منتها رو دست راست بخواب

خدایااااا شکرت...
سلام.عزیزم منکه کامل توضیح دادم.روی دست راست.اینکه اتفاق میوفته منکه خدانیستم...انشاءالله اگه بده ات ...

گفتم شاید چون رو دست چپ بوده تعبیر نشه 

ممنون ک وقت گذاشتین و توضیح دادین 🌹

گفتم شاید چون رو دست چپ بوده تعبیر نشه ممنون ک وقت گذاشتین و توضیح دادین 🌹

کلا ما بدون کشف هم خواب صادقه میبینیم.امابااین روش احتمالش نمیگم صد.چون ما انسان هستیم وخطاکار.اماخب بیشتر خواب معمولیه.

خدایااااا شکرت...