2777
2789
عنوان

کیا یه دختر دارن حامله هستن دومی هم دختره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4783 بازدید | 138 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر بود بچه دومت ؟  خودت چی ته دلت میخواستی؟

بله دختر بود.......خودم دلم پسر میخواست......ولی الان انقدر دوسش دارم که حد و اندازه نداره.....خیلی هم بانمکه حرف زدن و کاراش......قشنگ میخورمش😁😁😁

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
بله دختر بود.......خودم دلم پسر میخواست......ولی الان انقدر دوسش دارم که حد و اندازه نداره.....خیلی ...

درسته چه دختر چه پسر دوست داشتنی هستن اولاد ادم از هرچیزی عزیز تره من دخترم شد همه کسم امید زندگیم همدم ولی دروغ چرا دلم میخواد یه حامی کوچلو هم داشته باشم 😍

سپردم به خدا تا خدا چی بخواد

2805
درسته چه دختر چه پسر دوست داشتنی هستن اولاد ادم از هرچیزی عزیز تره من دخترم شد همه کسم امید زندگیم ه ...

انشاالله که خیره.....بله دقیقا درست میگید ولی خدا مصلحت ما رو بهتر میدونه......الان وقتی دوتا دخترام با هم بازی میکنند میبینم چقدر به درد هم میخورند......من همسرم راضیه سومی رو هم بیارم.....میگه اگه دوست داری بیار.....موقعیتش رو هم دارم ......ولی واقعا نمیتونم تصمیم بگیرم

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
انشاالله که خیره.....بله دقیقا درست میگید ولی خدا مصلحت ما رو بهتر میدونه......الان وقتی دوتا دخترام ...

من جات بودم میاوردم بچه دوست دارم شما خدا رو شکر شرایطت خوبه 

راستی تست خانگی برای تعیین جنسیت اونموقع انجام ندادی؟ 

دوتادختر دارم یکی ۱۰سال یکی ۱۴ سال اونموقعها دلم میخاست پسرباشه دومی اما الان اگه سومیم بخوام بیارم دوس دارم دختر باشه البته شوهرم میگه فقط اگه دختر میاری دوسه سال دگه باردار شو

منم دختر دارم دلم میخاد پسر شه

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
من جات بودم میاوردم بچه دوست دارم شما خدا رو شکر شرایطت خوبه  راستی تست خانگی برای تعیین جنسیت ...

نه تست خانگی درست نیست معمولا عزیزم......ولی علایمم با بارداری اولم زمین تا آسمون متفاوت بود.....همه میگفتند حتما جنسیتش متفاوته......ولی خب خواست خدا چیز دیگه ای بود❤

نه تست خانگی درست نیست معمولا عزیزم......ولی علایمم با بارداری اولم زمین تا آسمون متفاوت بود.....همه ...

مال منم متفاوت پاهام یخ میشن سر دخترم کل بدنم انگار تو اتیش بود 

2810