2777
2789
عنوان

به نظرتون حرف بدی زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 21 پست
احتمالا اونم میگه من که ناراحت نشدم اشکال نداره. ولی من واقعا متوجه ناراحتیش شدم. در حالیکه ناراحتی ...

باید میگفتی در حد توانشان یه مقداری دادن

اصصلا نباید جواب بدی و مقدار بگی

اینا به مرور دستت میاد

باید میگفتی در حد توانشان یه مقداری دادناصصلا نباید جواب بدی و مقدار بگیاینا به مرور دستت میاد

بله واقعا صاف و ساده بودم و خراب کردم. 

ایشون همه چی رو میپیچونه من برعکس.😔

کاش میشد یه بار دیگه برمیگشتم عقب.‌🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله واقعا صاف و ساده بودم و خراب کردم. ایشون همه چی رو میپیچونه من برعکس.😔کاش میشد یه بار دیگه برمی ...

هیچ اشکالی نداره

مگه چند سالته؟

بالاخره ایشون هم تجربه کسب کرده و یاد گرفته

کلا در طول زندگی ما د. حال یاد گرفتن هستیم

هیچ اشکالی ندارهمگه چند سالته؟بالاخره ایشون هم تجربه کسب کرده و یاد گرفتهکلا در طول زندگی ما د. حال ...

سنم کم نیست تازه عروس نیستم عزیزم. 

چون زیاد کامنت میذارم میترسم شناسایی بشم اینجا.‌

2805
سنم کم نیست تازه عروس نیستم عزیزم. چون زیاد کامنت میذارم میترسم شناسایی بشم اینجا.‌

باشه عزیزم، اشکالی نداره

خودتو ناراحت نکن

تو هر سنی آدم یه جیزی یادمیگیره و آگاه میشه

ولی همیشه سعی کن در عین اینکه جواب درست به سوالا نمیدی ، ولی با مهربونی جواب بدی که کسی دلخور نشه

از طرفی هم از کسی سوال نمرس، بعضیا دوس ندارن

منم تصمیم گرفتم نپرسم از کسی جیزی

باشه عزیزم، اشکالی ندارهخودتو ناراحت نکنتو هر سنی آدم یه جیزی یادمیگیره و آگاه میشهولی همیشه سعی کن ...

دیگه توبه کردم از سوال پرسیدن. 🙃 خیلی ممنونم لطف کردین وقت گذاشتین جواب دادین. 💙🙏