2777
2789
عنوان

کیا یه دختر دارن حامله هستن دومی هم دختره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4783 بازدید | 138 پست
قوم شوهر من که میگن پسر پسر پسر  ولی نه به حرف اونا من دلم میخواد از هر دوش داشته باشم

عزیزم ایراد نداره هر کی دوس داره هم دختر داشته باشه هم پسر من پسر دارم دوس دارم بعدا بچه دومم دختر باشه حالا هر چی خدا بخواد اگه هم نشد حکمتش رو شکر مهم سلامتیشون هس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
مال منم متفاوت پاهام یخ میشن سر دخترم کل بدنم انگار تو اتیش بود 

ببین انگشت رو داخل نافت بکن یکمی......دمای خاصی احساس میکنی؟ گرم یا سرد؟ یا کلا شکمت گرمه یا سرد؟

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
بنطرم خوشبخت عالمه که دو تا دختر داره

من دلم از هر دوجنس داشته باشم 

به قول شما دوتا دخترم عشقن 

دختر خاله ام دوتا دختر داره تفاوت سنیشون کمه یعنی می بینمشون کیف میکنم 

کلا به نظر من بچه های همجنس بهتر هستن  شاید من اینطوری فکر میکنم  وگرنه فرقی نداره چه دخ ...

مادرشوهر من همیشه میگه مادرها دوس دارن هم دختر داشته باشن هم پسر ولی برای خود بچه ها اینکه هم جنس باشن خیلی بهتره

فرقی نمیکنه برای من جنسیت سهتا دختر دارم

منم دوتا دارم......شوهرم میگه سومی رو بیار .....آدم باید سه تا دختر داشته باشه......حالا اگه پسر هم شد که خوش به حال تو میشه که پسر دوست داری😁

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
کلا به نظر من بچه های همجنس بهتر هستن  شاید من اینطوری فکر میکنم  وگرنه فرقی نداره چه دخ ...

خدا برات نگه اشون داره 

دومی دلت نمیخواست دختر باشه؟

دروغ چرا خیلی دلم میخواد بچم پسر باشه 

دیگه دست خداست

گرمه 

پسره احتمال زیاد......من علامت مشترک دوتا بارداری هام شکم و ناف سرد بود......این مطلب رو قبلا تو همین سایت یه نفر گفته بود و برای من که امتحان کردم هم درست بود

منم دوتا دارم......شوهرم میگه سومی رو بیار .....آدم باید سه تا دختر داشته باشه......حالا اگه پسر هم ...

شما پسر دوست داری؟ یا شوهرت

انشالله که به خواسته اتون برسین

شما پسر دوست داری؟ یا شوهرت انشالله که به خواسته اتون برسین

من دوست دارم......شوهرم دختر دوسته

پسره احتمال زیاد......من علامت مشترک دوتا بارداری هام شکم و ناف سرد بود......این مطلب رو قبلا تو همی ...

من همه بدنم سرده دستام پاهام ولی شکمم گرم دیگه دست خداست

2810