2777
2789

سلام 

من یع دختر ۳ سال و نیمه دارم ۹ هفته باردارم علایمم دختر 

شما دختراتون چند سال بینشون هست؟

ته دلتون چی میخواستین دومی دختر بشع پسر؟ 

من دلم مبخواد پسر باشه اگه دخترم شد ناراحت نمیشم مطمعنم اندازه این دخترم دوستش دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیلیییی دختر دوس دارررممم🥺

نعمته نعمت

همانطور که کودکان اسباب بازیهایشان را برای تعمیر نزد ما می‌آورند.من هم رویاهای شکسته ام را نزد خداوند بردم..اما بجای اینکه او را تنها و راحت بگذارم.انجا ماندم و سعی کردم به روش خودم به خدا کمک کنم..بلاخره طاقتم تمام شد..رویاهایم را پس گرفتم و فریاد زدم: ( تاکی باید منتظر بمانم!؟)#خداوند گفت: فرزندم وقتی تو مرا راحت نمیگذاری، چگونه باید رویاهای شکسته تورا باز بیافرینم؟ (خدایا سپردم دست خودت و از ته قلبم بهت ایمان دارم) میدونم که حواست بهم هست و همه چیو به بهترین نحو ممکن درست میکنی 🙂♥️            الا بذکر الله تطمئن القلوب🫀
2805

این طبیعیه ک دلت هر دو جنس رو بخاد عزیزم همه همینن چون اکثرا فقط،میتونیم دو بچه بیاریم ترجیحمون اینه هر دو رو داشته باشیم ..‌ ایشالا هر جور ک دوست داری بشه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑  کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                      رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁 

اصلا حاضر نیستم با این اختلاف سنی دوتا دختر داشته باشم چون بزرگ شن خیلی سخت میشه الان داییم دختر دومیش کلی خاستگار داره ولی اولی نداره اونم دومی و نمیده طفلک خیلی اذیت ه ایشالا که پسر شه ماله شما البته اول سلامتی مهمه 

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

منم دوست داشتم دومی پسر باشه ولی نشد

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید
اصلا حاضر نیستم با این اختلاف سنی دوتا دختر داشته باشم چون بزرگ شن خیلی سخت میشه الان داییم دختر دوم ...

ما تو فامیلا اصلا این ترتیب رعایت نمی‌کنند همه رو هم شوهر میدن

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
2810