2777
2789
عنوان

لنز چه رنگی قشنگه عکسشو گذاشتم

78 بازدید | 12 پست

بچه ها لنز طبي خریدم برای چشمام این رنگیه طوسی عسلی البته یخی نیست ولی دور داره میخوام ببینم رو چشم قهوه ای چجوریه تا حالا امتحان کردین خوب میشه بنظرتون ؟ الان هم عکسشو میذارم (تقریبا این رنگیه که میذارم) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لنز کلا مصنوعیهیعنی چشم‌معلومه ک لنز گذاشتیولی اگه دوست دارید، مبارکه، قشنگه

میدونم  عزیزم ولی من مجبورم بخاطر اینکه چشمهام شماره اش بالاست با عینک اذیتم بیرون لنز طبي خریدم گفتم حالا یه رنگ ملایم باشه من مامانمم چشماش ضعیفه خودش چشماش عسلیه لنز 1 یا 2درجه روشن‌تر از چشم خودش میذاره چون شاغل هم هستن میذارن همیشه با برای بیرون رفتن چون خودشون اینجوری راحتترن همیشه منم گفتم استفاده کنم 

2805
میدونم عزیزم ولی من مجبورم بخاطر اینکه چشمهام شماره اش بالاست با عینک اذیتم بیرون لنز طبي خریدم گفت ...

بسلامتی

فقط لنز گذاشتی دم دود نرو

جایی دود بود یا جوج میزدن، نرو نزدیک 

شرایط نگهداریشم کاملا رعایت کن

من دو مورد عفونت از لنز دیدم تو نزدیکام

دیگه بمیرمم سمت لنز نمیرم

دوران نوجوونی تو عروسیا لنز طوسی میذاشتم

معتادش بودم

ولی دیگه توبه🤦🏻‍♀️

تمیز نگه داشتن و اینارو خیلی خیلی رعایت کن

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

سبز عسلی 🥰

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
بسلامتیفقط لنز گذاشتی دم دود نروجایی دود بود یا جوج میزدن، نرو نزدیک شرایط نگهداریشم کاملا رعایت کنم ...

آره عزیزم دقیقا خیلی باید مواظب بود چون چشم حساسه، سلامت باشید عزیزدلم🩷🙏🏻

من سبز عسلی میخواستم بگیرم فروشنده که اتفاقا بینایی سنج هم بود گفت که دیگه سبز عسلی همه میذارن تکرار ...

طوسی بزار ولی هیچ وقت سبز عسلی تکراری نمیشه عشقه عشق من خدادای چشمام سبز عسلی🥰

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
طوسی بزار ولی هیچ وقت سبز عسلی تکراری نمیشه عشقه عشق من خدادای چشمام سبز عسلی🥰

عزیزممم ،من عاشق سبز عسلی ام چون خودم قبلا داشتم خیلیی بهم میومد فوق العاده بود اینسری ولی طوسی برداشتم، فقط خدا کنه بهم بیاد 😁

عزیزممم ،من عاشق سبز عسلی ام چون خودم قبلا داشتم خیلیی بهم میومد فوق العاده بود اینسری ولی طوسی بردا ...

اگه سفیدی بهت میاد 

ولی من عاشق چشم سبزام بسکه خوشگلننن🥺😍🩷

مرسییییی عزیزممممممممممم لطف داری ❤️❤️