2777
2789
عنوان

کیا یه دختر دارن حامله هستن دومی هم دختره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4783 بازدید | 138 پست
عزیزم خدا حفظشون کنه باید شکر گذار باشیم  باورت میشه وقتی دخترم میخنده خدا روشکر میکنم و میگم ...

بله درسته، همسرم میگه سونی ایشالله دختر میشه😂 ولی بارداری واقعا سخته اگه به من باشه که این دوتا برا دنیا و آخرتم بسه.

انشالله دوتا عروس خانم میان برام دختر میشن

خدایا خیلی شکرت❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خوبه اینطوری من هم باید غصه ی بزرگه رو بخورم هم کوچیکه که دانشجوی پزشکی و خاستگارهای خیلی خوب د ...

شما هم سخت نگیرید گذشته اون زمان که کوچیک بزرگ میکردن 

یکی از اقوام سه تا داشت شاید باورت نشه کوچیکه رو اول داد بعد دومی بعد سومی ولی خب میرفتن سر کار دو تا اولی تو همون محیط کار هم دو تا خیلی خوب تور کردن

یکی دیگه هم ۴ تا داشت سومی رو اول داد بعد دومی بعد اولی چهارمی هم که دانشجو هست الان 

ولی دختر باید بیرون بره سد کار بره ببینند تو تونه چهار تا آشنا آیا بتونن کسی رو پیشنهاد بدن آیا نه

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
2805
من  خودم و شوهرم دوست داشتیم دومی هم دختر باشه  بچه هم جنس و بیشتر دوست داریم  انش ...

دوتا خواهر خیلی خوبه.اگه روزی خدا بهم دختر داد حتما بعدیم میارم انشالله دختر بشه.خودم تنهام خواهر خیلی خوبه 

💛•... موقعیتی رو قضاوت نڪن ڪه تجربه اش نڪردی...🖤
پسر انشاالله........به امید خدا سالم و صالح باشه

دعا کن عزیزم تو مارو درک میکنی 🙏

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
انشالله  واقعا اگه این سایت نبود ادم خیلی تنها بود من اینجا حس میکنم همه دوستم هستن

اره واقعا مخصوصا دعاهاشون که رد خور نداره 

من همیشه التماس دعا دارم ازهمه 

چون واقعا دعاشون میگیره 

انشالله باز دعامون کنن وبگیره😂🙏 

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
عزیزم از هردو جنس خوبه داشته باشی تا خواست خدا چی باشع دروغ چرا من دلم میخواد دومی پسر باشه تو تایپک ...

من بارداری دومم بااولی مونمیزداینکه زیادمی خوابیدم تنبل شده بودم چیزایی که میلم میکشیدیاچیزایی که بدم میومدهمش شبیه بارداری اولم بودکه دختربودحتی اسمم برادومی انتخاب کرده بودیم چون مطمئن بودیم دختره،رفتم آنومالی گفت پسره گفتم نه اشتباه میکنین دختره من مطمعنم تافینگلیشو😁نشونم دادباورم شد.کلاخواستم بگم که علائم همش الکیه.

من بارداری دومم بااولی مونمیزداینکه زیادمی خوابیدم تنبل شده بودم چیزایی که میلم میکشیدیاچیزایی که بد ...

عزیزم دعا کن مال منم سالم و صالح باشه و پسر اگه خدا صلاح دونست

2810