2777
2789
عنوان

کیا یه دختر دارن حامله هستن دومی هم دختره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4783 بازدید | 138 پست
من خودم فقط پسر دوست دارم دختر خیلی اذیت میشه از هر نظر .. اصلا هم دلم نمیخواد دختر داشته باش ...

باورت میشه منم وست نداشتم دختر داشته باشم چون خودم خیلی سختی کشیده بودم ولی خواست خدا هرچی باشه همونه 

تصمیم گرفتم بدای دخترم سعی کنم هیچی کم نزارم 

من پشت سر هم نیستن .دوقلو هستن .۶سالشونه ..چون جنسیتشون یکیه  همبازین 

باهم مدرسه میرن 

کاراشون رفتارشون و خواسته هاشون مشترکه ..کمتر اذیت میشم ...

چون من بچع اولم پسر بود واسه خودم اصلا مهم نبود جنسیت اما پسرم سر تولد دخترا خیلی گریه کرد میگف کاش یکیش پسر بود .پسرم الانم بااینکه ۱۳سالشه بهم میگه یه داداش برام بیار .

شاید به خاطر پسرم برم ای وی اف کنم یدونه پسر هم بیارم 🤭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دوتا دختر دارم با دوسال اختلاف فقط روزی هزار بار خدارو واسه سلامتیشون شکر میکنم و دعا میکنم عاقبت بخیر باشن همین

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
دختر دومی؟  دخترت چند سالشع

من اولیم دختره خودم چون شوهرم اصلا نیست دوست دارم همجنس باشند اما خانواده شوهرم پسر دوست 

خیلی ها هم میگن داداش داشته باشه بهتره گرچه خواهر ها صمیمی ترن 

الان میخوام برای دومی اقدام کنم شما دومیت رو بارداری پیشنهادی برام داری؟

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
2805
۶ سال فاصله سنی دارن  عقل الان رو داشتم دومی رو زودتر میاوردم  من عاشق دختر بودم و هستم& ...

قوم شوهر من که میگن پسر پسر پسر 

ولی نه به حرف اونا من دلم میخواد از هر دوش داشته باشم

من اولیم دختره خودم چون شوهرم اصلا نیست دوست دارم همجنس باشند اما خانواده شوهرم پسر دوست  خیلی ...

عزیزم از هردو جنس خوبه داشته باشی تا خواست خدا چی باشع دروغ چرا من دلم میخواد دومی پسر باشه تو تایپکامم نگاه کنی همش دنبال علایمم 🤭ولی بیشتر به دختر میخوره علایمم

دختر شما چند سالشع

باورت میشه منم وست نداشتم دختر داشته باشم چون خودم خیلی سختی کشیده بودم ولی خواست خدا هرچی باشه همون ...

نه اخه میدونی وقتی میبینم انقدر باید نسبت به پسر  بیشتر مراقبشون باشه ادم بعد تازه بعد ازدواج ببینی شوهرش اذیتش میکنه نمیکنه حرف مادرشوهرو جاری فامیل شوهر دلم میسوزه اذیت بشه !!!!! مرد ولی نه هرچی باشه غصه نداره …. خدا تن سالم به دسته گلات بده عزیزم 

من یه پسر دارم اصلا به علائم نیس اولا تا سونو دقیق نرفتی نمیشه گف، من دوس دارم دومی رو اگه اقدام کردم دختر باشه، از طرفی یدونه پسر یدونه دختر خوبه  که هردو رو داری از طرفیم میگم اگه دومی دختر باشه تنها میشه خواهر داشته باشه خوبه، من انقد دوس داشتم دوتا دختر داشته باشم ولی خب مصلحت خداس، الانم فعلا معلوم نیس دومی رو بیارم یا. نه تازه بیارمم معلوم نیس دختر باشه یا پسر از طرفیم میگم دیگه دختر باشه دوس دارم تنها نباشه خواهر داشته باشه، خودم خواهر ندارم برا همون هر وقت دو تا خواهر می بینم ذوق زده میشم

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
من رفتم انتی گفت به احتمال زیاد پسره انومالی رفتم گفت دختره خیلی خورد تو ذوقم ناشکر نیستم ولی خب قسم ...

اولیت دختره؟ 

به قول شما اگه اول بگن پسر بدتر میخوره توذوق ادم به خانواده ها هم گفتین ان تی گفته پسره؟ من از الان نمیدونم اگه ان تی احتمال داد بگم بهشن یا نه چون خطا داره 

نه اخه میدونی وقتی میبینم انقدر باید نسبت به پسر  بیشتر مراقبشون باشه ادم بعد تازه بعد ازدواج ب ...

ممنون عزیزم

اتفاقا عمه منم میگه بچه دختر ادم پیر میکنه همش باید غصه بخوری شوهرش اذیتش نکنه یا خانواده شوهر 

من یه پسر دارم اصلا به علائم نیس اولا تا سونو دقیق نرفتی نمیشه گف، من دوس دارم دومی رو اگه اقدام کرد ...

الهی حدا بهت دوقلو دختر بده منم چون خودم با خواهرم خیلی صحبت میکنم دوست دارم دخترم خواهر داشته باشه ولی شوهرم پسر دوست داره

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
2810