2777
2789
عنوان

کیا یه دختر دارن حامله هستن دومی هم دختره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4783 بازدید | 138 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه دختر ۴ ساله دارم الان باردارم ۱۶ هفته ان تی احتمال دختر داد راستش خیلی دوست دارم پسر باشه من ...

عزیزم انشالله سالم و صالح باشع و یه شازده پسر 

علایمت با دختر فرق میکنه؟ بیشتر سردت میشه گرم؟ تست خونگی انجام ندادی  

2805
عزیزم انشالله سالم و صالح باشع و یه شازده پسر  علایمت با دختر فرق میکنه؟ بیشتر سردت میشه گرم؟ ...

سردم میشه بیشتر البته کلا سرمایی هستم

علائم هم شبیه دخترم هست

نه تست خونگی انجام ندادم

ان  شالله برای شما هم همین طور

سردم میشه بیشتر البته کلا سرمایی هستم علائم هم شبیه دخترم هست نه تست خونگی انجام ندادم ان  ش ...

انشالله 

بچه اول سلامتیش مهمه ولی ادم دلش میخواد از هر دوجنس داشته باشه من که خانواده شوهرم میمرن برای پسر ولی نه بخاطر حرف اونا من دلم میخواد پسرم داشته باشم 

عزیزم کی میری سنو ؟ تا اون روزی که میری سنو هر روز سوره یاسین بخون اروم میشه فکرت و بسپار به خدا 

رفتی سنوحتما بیا بگو بچه ات پسر یا دختر 

نمیتونی ک ب عقب برگردی 😅.  بعدشم شاید  جنس مخالف شد  این نظر منه ولی خیل از بچه های ...

تو سن رشد ولی بعدها بهترین دوست هم هستن من الان هم خواهر اهرم هم داداش خیلی از حرفام رو به خواهرم میگم و ارتباطم با خواهرم خیلی بیشتره

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
یه دختر دارم دوست داشتم یه پسر هم داشته باشم تا سرکوب طایفه شوهر نخورم مجدد ولی دیروز سونو ان تی گف ...

منم دوتا دختر دارم تا به دنیا اومد خیلی حرف شنیدم اما بی اندازه خوشحالم برای خواهرش همراه هست و همدل .. خوشحالن دوتاشون😍😍.. خیلی راضیم بیشتر از پسری که حتی خودمم  نیاز به داشتنش حس میکردم شما هم حرفمو خواهی فهمید🌹🌹🌹😍❤👌👌

حدسم دختره انومالی رفتی خبر بده تگ کن

منم دوتا دختر دارم تا به دنیا اومد خیلی حرف شنیدم اما بی اندازه خوشحالم برای خواهرش همراه هست و همدل ...

از نظر خودمم دختر نیاز ب خواهر داره و خودم خیلی خوشحالم از اینکه مامان دوتا دختر خواهم بود ان شاءالله ک هرچی خیره پیش بیاد

چشم جانم آنومالی رفتم خبرت میدم

خدا دختراتو حفظ کنه براتون..

2810