2777
2789
عنوان

کیا یه دختر دارن حامله هستن دومی هم دختره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4783 بازدید | 138 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به قول شما خیلیا میخوان دختر یا پسرشون بکوبن تو سر ادم و پز بدن چه خواهر چه غریبه  خواهر شوهر ...

من دختر اولم ۲۱ ماه بود دومی رو باردارشدم 

دومی هم دختر بود ...

خودم شاید ته دلم دوست داشتم پسر باشه اما شوهرم عاشق دختر بود ...اولین بار به شوخی گفتم این نینیمون پسره ،گفت ای بابا مطمعنی ....

ولی انشالله همونی بشه که دلت میخواد ،خدا بهت یه پسر ناز بده .

من الان دخترم همه وجودمه ...انقدر ناز و مهربونه همه عاشقشن .

اصلا کاری به کسی نداره غذامیخوره میخوابه ....همش تو دلم دعاش میکنم از بسصبوره .

الان ۲۲ ماهشه ...

مادرها و پدرها دوست دارن از هر دو جنس داشته باشن ...اما همجنس بهتره،مدرسه ،عروسی،تولد حتی تو خونه بخوان تنها باشن خیالت جمعه ....البته این تجربه منه ...

و اینکه من با این که اختلاف سنیشون کمه میگم ایکاش زودتر میاوردم .

ببخشید طولانی شد😁

لطفا هرکی میگه با همسرم مشکل دارم نسخه طلاق نپیچید ..آوای مظلوم ارومیه یادمون نره اگه مادربالاسرش بود شکنجه نمیشد ...لطفا با هرکسی ازدواج نکنید ...اگه خوب نیست و به ثبات اخلاقی نرسید بچه دار نشید ...اگه بچه دار شدید سنگ از آسمون بارید مراقب بچه هاتون باشید ..اونها ضعیفن و به مادر پناه میارن😭♥️قبل بارداری دومم شده بودم ۶۲ کیلو ...الان ۶۸ کیلوهستم و تو حسرت اون وزنمم ...آرزومه بشم ۶۲ ....خیلی دلم میخواد اون روز که رو ترازو ۶۲ رو میبینم زنده باشم🌱💪💪💪
2805
به قول شما خیلیا میخوان دختر یا پسرشون بکوبن تو سر ادم و پز بدن چه خواهر چه غریبه  خواهر شوهر ...

جدی نگیر عزیزم زندگیت رو بکن و با بچه هات از زندگیت لذت ببر اگر چیزی هم گفتن بگو خدا اینجور خواسته مطمئنا خواستش و حکمتش بهترینه 

من وقتی به دنیا اومدم فامیلهای پدرم بهش میگفتن چه بد این پسر نشد مامانم میگه بابام بدون هیچ تعللی گفته من دخترام همه زندگی و دنیامن و برام کافین 

من سر دومی علائمم کلا متفاوت بود.

رفتم ان تی دگتر گفت به احتمال ۸۰٪دختره 🥰بعد ۱۰ روز بیا ۱۰۰٪ بگم رفتم گفت پسره🥰 خیلی شوکه شدم ولی الان کنار اومدم و بیصبرانه متظر پسرمم که بغلش کنم بچه اولم پسره، خواست و حکمت خدا این بود من چه کارم که شکر نعمت نکنم، قدمش رو چشام❤❤❤

خدایا خیلی شکرت❤
جدی نگیر عزیزم زندگیت رو بکن و با بچه هات از زندگیت لذت ببر اگر چیزی هم گفتن بگو خدا اینجور خواسته م ...

احسنت به پدرت 

واقعا بعضی ها نمیفهمن حرفاشون دل میشکنه

اره ولی اون فکر میکنه اتم شکافته 😅

ادم حسابش نکن وقتی پز میده یا جوابش رو بده محترمانه .. چون توی این دوره و قرن یکی باید خیلی چیپ و خز باشه که پز پسر دار شدن رو بده 

مگه دوران اعراب جاهلیت هستیم 🤦🏻‍♀️

نمیخواستم این رو بگم اما توی اطرافیان من هرکی باکلاس تر و پولدار تره دختر داره این موضوع برام خیلی عجیبه

یا حتی بازیگرها اگه دقت کنی اکثرا دختر دارن دلیلش رو نمیدونم 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
منم نظرم همینه چند روز پیش مادرشوهر و خواهر شوهرم میگفتن ما بهت گفتیم رژیم بگیر پسر بشع گوش نکردی عل ...

واقعا که متنفرم از همچین آدمایی 🤢🤬 ببخشید ولی باید میگفتی به اونجای پسرتون هم بستگی داره نمیدونم چرا جنسیت و فقط به زن ربط می دن جاهل ها

عزیزم تو خودتو اصلا به این چیزا فکر نکن ایشالله بچت صحیح و سالم دنیا بیاد🤲🥰

میشه واسه اینکه حال دلم خوب باشه یه صلوات مهمونم کنید😘 
کی میری ان تی ؟  انشالله دلت شاد بشه سالم باشه و پسر  رفتی سنو حتما بیا بگو بچه ات چیه

۱۲هفته باید رفت 

زنده باشی انشالله دوتامونم پسر داربشیم و جنسمون جور بشه😂🙏

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
ما تو فامیلا اصلا این ترتیب رعایت نمی‌کنند همه رو هم شوهر میدن

خیلی خوبه اینطوری من هم باید غصه ی بزرگه رو بخورم هم کوچیکه که دانشجوی پزشکی و خاستگارهای خیلی خوب داره ولی نمیتونه ازدواج کنه 

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
من سر دومی علائمم کلا متفاوت بود.  رفتم ان تی دگتر گفت به احتمال ۸۰٪دختره 🥰بعد ۱۰ روز بیا ۱۰۰ ...

عزیزم خدا حفظشون کنه

باید شکر گذار باشیم 

باورت میشه وقتی دخترم میخنده خدا روشکر میکنم و میگم از این نعمت بالاترچی میخوام که بچه سالم و خوشحالی دارم

۱۲هفته باید رفت  زنده باشی انشالله دوتامونم پسر داربشیم و جنسمون جور بشه😂🙏

انشالله 

واقعا اگه این سایت نبود ادم خیلی تنها بود من اینجا حس میکنم همه دوستم هستن

2810