2777
2789
عنوان

متولدین خرداد 1390

| مشاهده متن کامل بحث + 50060 بازدید | 580 پست
این که خیلی خوبه مونایی جون . انشاءالله که همیشه خوش اشتها باشی عزیزم .
من اوائل حاملگی خیلی خوب بودم . اصلاً انقدر اشتها داشتم که چاق شده بودم . ولی از وقتی حالت تهوع دارم زیاد گرسنه نمیشم و میل به غذا ندارم . مثلاً اگر غروب کمی میوه بخورم دیگه اصلاً گرسنه نمی شم . فقط برای اینکه بلایی سر نی نیم نیاد سعی می کنم نون ماست یا نون پنیر بخورم بعد بخوابم .
خدا کنه اشتهام درست بشه . نگران جوجه ام هستم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانای عزیز خیلی خیلی التماس دعا . این چند روز من رو فراموش نکنیدها .
راستی مونایی جون این چند روز که تعطیله ما میایم مشهد خونه مادر همسری.

من سرما خوردم سینوسهام درد میکنه . باید بخور بدم . برام دعا کنید زود خوب بشم .

الهی به حق خون حسین و دست بریده ابوالفضل
الهی به حق گلوی بریده علی اصغر
الهی به حق حجله خالی قاسم
الهی به حق مظلومیت همه شهدای کربلا حاجت همه حاجت مندها رو بهشون بده . مسافرهای ما هم سالم و سلامت به دنیا بیان
آمین یا رب العالمین .
خوش اومدی عزیزم ب مشهد :) .

نه بابا کجاش خوبه ؟ همش گرسنه ام .
اینم بگم که منم مدام تهوع دارم و حتی بالا هم میارم . اما با این حال گرسنه ام میشه .
ماییم و رُخ یار، دل آرام... و دگر هیــــــچ!
نینو جان منم هفته ی 15 هستم .. سوالتو بپرس شاید بتونم کمکت کنم... من تا ساعت 45/2 بیشتر نیستم
بهترین اتفاق زندگی من در سال 93 رفتن به پابوس سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) بود.. خدایا شکرت که منو لایق این سفر دونستی.. http://www.taranomemehr.blogfa.com **وبلاگ ترنم مهر**
سلام به همه خوبین؟
من زیاد حالم خوب نیست . شدیداً سرما خوردم . امروز احتمالا می رم پیش دکتر متخصص گوش و حلق و بینی . شبا نمی تونم بخوابم . سینوسهام درد میکنه و شدیاً سرفه و عطسه می کنم . وقتی عطسه می کنم زیر دلم تیر میکشه . می ترسم بلایی سر نی نیم بیاد . وقتی سرفه و عطسه می کنم محکم زیر دلمو نگه می دارم .
این چند روز که مریض بودم صورتم لاغر تر شده . ولی تونستم بیشتر استراحت کردم شکمم قلمبه شده . فکر کنم به زودی توی محل کارم لو برم .

منم گاهی حالت تهوع دارم . البته فکر کنم الان دیگه بیشتر سردیم میکنه چون همش شلغم و لیمو شیرین می خورم .
سلام بچه ها من تازه اومدم اینجا الان هفته 15 هستم و طبق سونو گرافی تاریخ زایمانم 27 خرداده. هنوز نمیدونم نی نیم دخمله یا پسر. شما دکتر کیکاووسی رو میشناسین؟ میدونین خوبه یا نه؟ تو رو خدا جواب بدین
مونایی جون، منم 18 هفته و 2 روزم. اما دکترم یه سونو برای هفته 22 بهم داده که برای بررسی اندام های نی نی است. می گه صرفاً واسه تعیین جنسیت سونو نرو. منم با تمام بی قراریم ، منتظر می مونم. آخه می دونی، دوست دارم تصورش کنم، یا وقتی باهاش حرف می زنم، بتونم احساساتم بهتر بهش منتقل کنم.
2810