2777
2789
عنوان

متولدین خرداد 1390

| مشاهده متن کامل بحث + 50060 بازدید | 580 پست
آره خب دقیقا" همینه ...
اگه آدم جنسیت و بدونه خیلی بهتره . همین که دیگه با اسمش صداش می کنی و باهش حرف می زنی !

آره . سعی کن کمتر بری سونو .

من 13 دی وقت دکتر دارم ، نمی دونم سونو می ده یا نه .
منم خیــــــــــــــــــــلی مشتاقم بدونم چیه ...

تو خرداد زایمانته ؟!!
ماییم و رُخ یار، دل آرام... و دگر هیــــــچ!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه مامانای گل خردادی ،امیدوارم حالتون خوب باشه و اونایی که ویار داشتن بهتر شده باشن ،برای من که همین طور بوده تازه دارم از این دوران یه چیزایه خوبی می فهمم .
من الان تو هفته 16 بارداری ام و هنوز تکونای نی نی رو حس نکردم .
راستی مونایی جون منم یکی از شهرستانهای نزدیک مشهدم (نیشابور ) ،برا زایمانم می خوام بیام مشهد ،از الانم دنبال یک دکتر خوب و باتجربه می گردم که با سزارین موافق باشه ،آو قبل از عمل یکی دو ویزیت برم پیشش که تو لیستش باشم خه من اصلا نمی خوام که طبیعی زایمان کنم چون خیلی می ترسم ،ضمنا تو یکی از بیمارستانهای مهر یا رضوی هم عمل کنه ،اگه میشناسی به من معرفی کن مرسی...
سلام ثنا جان .

عزیزم دکتر خود من شیبانی هست که فقط سینا میره .

اما دکتر لطفعلی زاده و می شناسم و واقعا" خوب هست که مهر میره و مطبش هم احمدآباده . محتشمی 1 .
سلام من اومدم
چند روز نبودم . رفته بودم مشهد .
با اجازه همه از ترس یارانه ها و گرون شدن وسایل رفتم تخت و کمد سفارش دادم و کالسکه و روروک و کریر و ساک هم خریدم .

هوراااااا.
خدا جون چه کیفی داره .
سایت آپلود عکس و آپلود سنتر فایل ایران بلاگ
سلام به همه مامانای مهربون خرداد که هر روز دارن قلمبه تر می شن ههه هه...............
ممنون مونایی جونم از راهنماییت ،این دکتری که معرفی کردی خانمه یا آقا ؟ باتجربست یا جوونه ؟ و یه سوال دیگه در مورددکتر سهیلا بخشی و مهین ادهمی که تو بیمارستان رضوی عمل می کنن چیزی شنیدی یا نه؟ ببخشید خیلی سوال کردم.
راستی مامان پری جون خوش بحالت کلی خرید کردی، مبارکه .مگه جنسیت نی نیت مشخص شده که همه اینا رو گرفتی ؟
منکه تا الان که تو هفته 16 هستم هنوز هیچی برا نی نی نگرفتم گریه.گریه ........................
راستی مامان پری جون تخت نوزاد گرفتی یا نوجوان ،اگه ماله نوزاده تا چه سنی استفاده میشه؟؟؟
راستی بچه ها چقدر من گیجم که یادم رفت این مطلب مهمو بگم ،من دیشب رفتم دکتر و صدای قلب نی نیمو برا بار دوم شنیدم ،وای خیلی هیجان انگیز بود...........................
برای آخر دی هم برام وقت سونوگرافی زد که اگه خدا بخوادجنسیت نی نی رو هم مشخص می کنه
دیگه برم خیلی حرفیدم مثل اینکه همه مامانا هنوز خوابن. خوش بحالتون من که بخاطر کارم مجبورم صبحها زود بیدار بشم خیلی خیلی زود .بای بای ....
سلام بچه ها کسی هست؟یک سوال خیلی خیلی مهم دارم... و خیلی هم نگرانم تو رو خدا اگه هستین جواب بدین
بهترین اتفاق زندگی من در سال 93 رفتن به پابوس سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) بود.. خدایا شکرت که منو لایق این سفر دونستی.. http://www.taranomemehr.blogfa.com **وبلاگ ترنم مهر**
من پزشکم برام سونوی 4 بعدی نوشته ... اما همه میگن ضرر داره (منظورم از همه مردم عادی و یک پزشک عمومیه) میگن دمای آبی که جنین توشه میره بالا و برای جنین خطر داره .. مقاله هایی که دوستان توی این سایت گذاشته بودن و خوندم ... اما من به دکترم خیلی خیلی اطمینان دارم و الان 10 ساله که تحت نظرش هستم ... حالا نمیدونم چی کار کنم ... تو رو خدا اگه کسی رفته یا کسی رو میشناسین که رفته باشه و الان بچه اش به دنیا اومده باشه خواهشاً بهم بگین و منو از نگرانی در بیارین ... منتظرم...
بهترین اتفاق زندگی من در سال 93 رفتن به پابوس سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) بود.. خدایا شکرت که منو لایق این سفر دونستی.. http://www.taranomemehr.blogfa.com **وبلاگ ترنم مهر**
خواهش می کنم ثنا جان .
از هر دو شون تعریف شنیدم . اما شنیدم ادهمی دیگه زایمان انجام نمی ده ...

دکتری ک بهت معرفی کردم من خیلی ازش خوشم اومد . خیلی . حدودا" 50-55 سال داره و با تجربه س و خانم .

مبارک باشه عزیزم صدای قلب جوجه ت و شنیدی :) .
ریحانه جان تمام این چیز هایی و که گفتی راجع ب سونو 4 و 3 بعدی ، من هم شنیدم .

راستش احتیاط شرطه عقله ب نظرم .

شرایط جنین کاملا" خوب و نرمال بود عزیزم ؟!!
مونایی جان من هنوز نرفتم و چهارشنبه وقت سونو دارم ولی خیلی نگرانم نمیدونم برم یا نرم؟میگم فردا زنگ بزنم به دکترم ببینم چی میگه؟
البته الان از یک پزشک زنان هم پرسیدم میگه اینا همه حرفه ... این سونو گرمایشی نیست و ضربه ایی و صوتی است عملکردش و هیچ ضرری نداره ولی در هر صورت اشعه داره... و زمانش هم اصلاً مهم نیست
2810