2777
2789
عنوان

به شوهرم ا طمینان ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 8572 بازدید | 61 پست
عزیزم اگر میخوای ببخشیش ، باید برای همیشه ببخشیش و بدبینی را کنار بگذاری . چون اینجا و شهرستان نداره . خدای نکرده مردی که هوسباز باشه ، همه جا و به هر دلیلی میتونه این کار را بکنه . پس سعی کن بهش وقت بدی و موضوع را اینطور نگاه کنی که اون یکبار دیگه تکرار نمیشه . ولی حواست را خیلی بیشتر جمع کن .
مرسی مامانای عزیز ، قربون همتون برم . خیلی سعی می کنم ببخشمش البته خیلی توی گذشته جست و جو کردم و دنبال کم کاری های خودم گشتم ، دیدم آره من هم کم کاری داشتم و وقتی ازش دلیل این کار رو پرسیدم خیلی از حرفهایی که می زد واقعا راست بود ( البته من بهش نگفتم که تو درست می گی چون پر رو می شد ) ولی سعی کردم توی رفتار خودم تجدید نظر کنم . وقتی یادش به گذشته خودش می آد میگه اصلا نمی خواهم حرفی بشه یا صحبتی بشه که یاد اون کار بیفتم . نمی دونم راست می گه یا نه سعی می کنم باور کنم که اگه به رفتارش دقیق بشوم می بینم که راست می گه و رفتارش تقریبا مثل قبل از این ماجرا شده . خلاصه سعی می کنم به حرفهای هم شما دقیقا فکر کنم و راه درست رو انتخاب کنم .
وقتی با خانواده هستی ،‌لبخند بزن.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای خوبم
منم به یک همچین مشکلی برخوردم تازه فهمیدم که شوهرم با یک دختر دوست شده، واقعاً در تعجبم که چرا رفته این کار رو کرده. من تو زندگی هیچی براش کم نگذاشتم. نمی دونم شایدم گذاشتم.
من از این موضوع خیلی ناراحتم چون اصلاً توقع یک همچین کاری رو ازش نداشتم. واقعاً حالا نمی دونم که باید چکار کنم. تورو خدا بهم کمک کنید. با زبان بی زبانی بهش فهماندم که فهمیدم دوست دختر داره ولی همش خودش میزنه به اون راه و نمی خواد باور کنه که من از این موضوع خبر دارم. البته از محبتش نسبت به من هیچ کم نشده که بیشترم شده خیلی هوای منو داره و ولی من از این موضوع دارم غصه می خورم. اگر می تونید تو رو خدا کمک کنید.
شاید دارید اشتباه میکنید........من تا حالا حتی 1 بار هم نه موبایل نه ایمیل نه توی محل کار شوهرم رو چک نکردم
وهیچ وقت هم مشکوک نشدم و این موضوع به فکرم هم نرسیده..........
واقعا ازتون خواهش میکنم اگر یه موضوع کوچولو دیدید اول به خودش نگین سریع برید یه مشاوره درست حسابی بعدا روش رو باز کنید بلکه انشاالله در اشتباهید......در غیر این صورت واقعا وحشتناکه
امیدوارم همتون خوشبخت باشین
آره عزیزم واقعیت داره. من خودم با شوهرم دوست بودم و بعد ازدواج کردیم. زندگی خیلی خوبی داریم. من خیلی خیلی شوهرم رو دوست دارم. واقعاً درک این موضوع برام خیلی سخته. من بعد از SMS بازی هایی که می کرد مشکوک شدم. نمی خواستم این کار رو انجام بدم ولی وقتی مشکوک شدم بر حسب اتفاق رفتم گوشیشو چک کردم و یک شماره غریب دیدم وقتی با اون شماره تماس گرفتم صدای یک دختر رو شنیدم. و فهمیدم با یک اسم مستعار با اون دختر دوست شده. واقعاً نمی دانم چکار کنم؟ چه عکس العملی می تونم داشته باشم. تحملش خیلی سخته که آدم نسبت به یک نفر اطمینان 100% داشته باشه بعد بفهمه که با یک دختر دوست شده. دلم داره بحال خودم می سوزه.
واقعا راست میگی
خدایا نصیب نکن
به خدا ادم اینقدر ادم مشکل تو زندگیش داره که دیگه اگه اینم اضافه بشه واقعا خود خدا میدونه من تحمل ندارم...............
الهی به حق امروز که تولد امام رضاست.........برای هیچ کس قسمت نکن
همه بچه های این سایت رو خوشحال و خوشبخت کن
آره مریم جون راست می گم
می تونیم باهم صحبت کنیم. من خیلی دلم گرفته به هیچ کس هم اعتماد ندارم که بتونم باهاش صحبت کنم. واقعاً خدا نصیب هیچکس نکنه. من الان سرکارم و به هیچ یک از همکارانم اعتماد ندارم البته خوب آبروی زندگی منه همه رو من و زندگی من یکجور دیگه حساب می کنند. واقعاً دارم دیوانه می شم. من و شوهرم خیلی با سختی باهم ازدواج کردیم. الان خیلی کلافه ام واقعاً نمی دونم چکار کنم.
ستاره جون من یک پیشنهاد برات دارم ، اگه می تونی یک روز تعقیبش کن یا یواشی موبایلش رو دید بزن ببین می تونی از دختره چیزی پیدا کنی ، البته باید مطمئن بشی که چیزهایی که می خواهی بهش بگویی حتما صحت داشته باشه که بهت رودست نزنه بعد یک شب بهش بگو یک نفر امروز زنگ زده خونه یا محل کار و یا هر جای دیگه که خودت صلاح می دونی ، زنگ زده و گفته که شوهر شما به یک دختر دوست شده که اسمش فلانه ، می دونه با هم کجا بودین ، از کی باهاش دوست شدی و خلاصه یک چیزهایی که فقط خودش می دونه ، شاید مجبور بشی یک روز فقط تمام وقتت رو به تعقیب شوهرت بگذاری که نتیجه بده . موفق باشی عزیزم ، درکت می کنم که چقدر سخته و برای آدم غیر قابل هضم هست .
سلام دوستان
سلام مریم جون
امیدوارم خدا به زندگی هممون آرامش بده.
به هممون دانایی بده که قدر زندگی مشترکمون و بچه های نازنینمون رو بدونیم و با اشتباهات ریز و درشت خرابش نکنیم.
به همسرها (چه زن و چه مرد) بصیرتی رو بده که آینده رو و تأثیر شیطنت های به ظاهر کوچیک رو تو زندگیمون ببینیم و برای کنجکاوی و یا رضایت خاطر دقیقه - ساعت - یا روزی، اعتماد شریک زندگیمون رو از دست ندیم و اینطوری سال های خودمون رو خراب نکنیم.
خدایا اگه خواستی ما و همسرامون رو امتحان کنی، این راه رو برای امتحان ما انتخاب نکن که ظاهراً بین ما بنده های ضعیفت، تو این امتحان خیلی کم می آریم!
مرسی باران جون از پیشنهادت
ببخشید سرم شلوغ شد نتونستم بیام تو سایت
من یک خط جدید خریدم و با SMS های متفاوت آمارش رو در آوردم. می دونی من مطمئنم که اون فقط برای سرگرمی داره این کار رو می کنه و چون با Sms های من داشت با یکی دیگه دوست می شد.
حالا می خوام بدم یکی از دوستام که پسره آمارش رو در بیاره. البته این پسره یکی از همکارام که گفتم شوهر دوستم این کارو کرده گفته همجوره بهت کمک می کنم. خیلی دوست دارم که ببینمش چه شکلی دارم از کنجکاوی می میرم.
بنظر شما دوستان عزیز من موفق می شم. من شوهرم رو دوست دارم و به هیچ قیمتی نمی تونم حاضر نیستم که ازدستش بدم. اون تمام زندگی منه واقعاً گذشتن از اون برای من خیلی سخته.
برام دعا کنید.
ستاره جون ان شاءاله موفق می شوی ولی سعی کن که خدایی نکرده جایی چیزی از دستت در نره که باعث بشه شوهرت بفهمه همه اینها زیر سر شماست . امیدوارم هر کی دنبال خراب کردن زندگی مردمه خیر نبینه، موفق باشی
سلام دوستای خوبم
عشق سبز جان مشکل تو هم شبیه من بود. چی کار کردی می تونی بیشتر به من توضیح بدی. چون واقعاً نمی دونم که چی کار کنم. می دونی شوهرم اصلاً به روش نمیاره که داره یک همچین کاری می کنه. تازه دیگران که اینکار رو می کنن رو انکار می کنه. چون جدیداً یکی از دوستاش هم به یک همچین مشکلی برخورده و اوضاع خیلی بد شده من هم با اشاره بهش فهماندن که دنیا دسته کیه. بعد می رفت توی فکر. دعاکن دست از این کاراش برداره. چون غیره قابل باوره