2777
2789
عنوان

راسته لباسشویی اتومات درست تمیز نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4334 بازدید | 134 پست
هیچ لکه ای جز لکه انار دیگه به اون جاهای باریک نمیکشه که بخواد بااب داغ شسته بشه راستی اینم بگم دختر ...

خوب دیگه دخترتون تمیز هستش 

من جای دهن شون انگاری لباس شون داره غذا میخوره

بعد چون به شدت بدغذا هستن و مداوم مریض میشن لوس شون کردیم میگیم بخورید فقط هرجوری دوست دارید بزیز گند بزن فقط بخور

برای ادم بزرگ یا بچه تمیز اره عالی هستش ولی برای دختر با پسر من اصلا تمیز نمیکنه چون مداوم درحال باز ...

نمی‌دونم ولی من واقعا راضی هستم از لباسشویی که دارم برای لباس بچه ها یه جور پودر صابون مخصوص لباسشویی هستن بزن شاید تمیز بشوره ... ولی خداییش مال من خیلی خوبه مامانم سامسونگ اکو بابل داره اونم بینهایت راضیه..مارک لباسشویی شما چیه؟

عزیزی که امضامومیخونی میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن خودم و بچه‌هام و همسرم صلوات بفرستید ممنون میشم..منم برای شما صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای ادم بزرگ یا بچه تمیز اره عالی هستش ولی برای دختر با پسر من اصلا تمیز نمیکنه چون مداوم درحال باز ...

و این که برای ریختن پودر لباسشویی خیلی دست و دلباز باید بود یعنی پرکنیم جای مواد رو

عزیزی که امضامومیخونی میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن خودم و بچه‌هام و همسرم صلوات بفرستید ممنون میشم..منم برای شما صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️
ال جی 

چه مدلی 

خوب دیگه دخترتون تمیز هستش  من جای دهن شون انگاری لباس شون داره غذا میخوره بعد چون به شدت بدغ ...

آره شاید طرز غذا خوردن بچه هم تاثیر داشته باشه من دخترم انقدر وسواسی هست چندبار با پسرعموهای هم سن خودش نشستن غذابخورن کنار لب اونا یدونه برنج یا یه ذره خورشت چسبیده بود این بالا میاورد 😳😳😳😂😂😂

رفته سردار نفسی تازه کند برگردد ...🌎                              جهت تعجیل درظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات  ا‌‌َلهُمَّ عَجِل لوَلیِّکَ الفَرَج 🤲🤲 
آره بخدا آخه بعضی لکه های سرسخت هیچ جوره ازبین نمیرن تقصیر ماشین اوتومات هم نیست مگراینکه مثل قدیم ه ...

چرا عزیزم لکه غذا برای بچه با دوقلو ها از بین میره ولی با اوتوماتیک نه من بچه دارم دیگه حداقل لکه لباس بچه های من نمیره ولی میریم خونه مامانم بدترین لکه هارو دوقلو پاک میکنه 

چی مارکش؟

کورال. لباسو خیلی تمیز میشوره ها ولی من همین که میدونم این لباس با کف خشک شده چندشم میشه. ولی درکل اتومات رنگ وروی لباسو زود خراب میکنه مخصوصا لباس بچه رو

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
آره شاید طرز غذا خوردن بچه هم تاثیر داشته باشه من دخترم انقدر وسواسی هست چندبار با پسرعموهای هم سن خ ...

بیا خوش بحال تون من دخترم حتی اش یا سوپ و عدسی رو با وجود اینکه دوسال ونیمش هستش میگه خودم باید بخورم هرکاری میکنم قبول نمیکنه خوب نصفش میریزه روی لباس هاش 

یا موقع برنج و خورشت اول دست میکنه گوشت هاشو جدا میکنه میخوره اخرش میرسه برنجش بعد فکر کن با دست خورشتی میزنه لباس هاش 

چرا عزیزم لکه غذا برای بچه با دوقلو ها از بین میره ولی با اوتوماتیک نه من بچه دارم دیگه حداقل لکه لب ...

من دوقلو نداشتم ولی از اتومات راضیم مگر بچه های شماچکارمیکنن آخه مگه میشه اینجوری که همه لباس ها باید کثیف و لک ولوک باشه من فقط لکه انار و شیرکاکائو روبادست میشورم اونم توبعضی پارچه ها بادست هم کامل پاک نمیشه

رفته سردار نفسی تازه کند برگردد ...🌎                              جهت تعجیل درظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات  ا‌‌َلهُمَّ عَجِل لوَلیِّکَ الفَرَج 🤲🤲 
من خودم ال جی دارم راضیم بقیو رو نمیدونم راستش

ال‌جی محشره

بالاتر یکم از کارهای دخترمو موقع خوردن غذا گفتم شدید گند میزنن لباس 

بااین غذایی که دختررشمامیخوره فکرنکنم هیچ ماشینی بتونه لباس هاش روتمیز بکنه به هرحال بچه ها هرکدوم یه جوری ان عوضش دختر منم وسواسی خودش اذیت میشه مثلا مادرشوهرم عادت داره بعد غذا ببخشیدا آروغ میزنه دختر منم چندشش میشه عوق میزنه 😷😷

2810