2777
2789

کل هفته رو با بچمم الان ک هوا سرد شده بیرونم نمیتونیم بریم

کسیم برام نگه نمیداره 

و واقعا با بچه شلوغی ک دارم تو خونه بودن برام سخت و طاقت فرسا شده از طرفیم از اینکه بهترین روزای عمرمو با خونه موندن هدر میدم ناراحتم میکنه

بچم یکسال دوماهه کی قراره ی نفس راحت بکشم

طی روز چتیار لباسشو کثیف میکنه غذا رو دور خونه راه میره میخوره  و هر دوهفته هم سرما میخوره

من میگم زن هایی با این منطق چرا بچه دار میشن یعنی قبل بارداری این چیز هارو ندیدن و نمیدونستن

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادری همینه عزیزم

اگه خیلی سختته بذارش مهد به خودت برس

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

یه روزی بزرگ میشه و دلت تنگ این کاراش میشه 

این خونه موندن رو نمیشه گفت هدر دادن عمر 

چون داری یه انسان رو تربیت می‌کنی که وارد اجتماع بشه 

واقعا چرا وقتی نمی‌تونید بچه رو بپذیرید تصمیم میگیرید بچه بیارید؟؟؟؟

مادر شدن مسئولیت داره

سخت ترین کار شیرین دنیاست 

از کنار فرزند بودنت لذت ببر 

اون الان همه دلخوشیش شمایی

اینا دیگه طبیعی ترین بخش مادر بودنه

حالا اگر بچه نداشتی میرفتی بیرون چیکار میکردی؟ سر کار میرفتی؟

مواظبت از بچه ات هدر دادن جوونی ات نیست یه بخشی از اونه

اگه زود به زود سرما میخوره شربت امگا۳ خارجی رو امتحان کن میتونی از دکتر بپرسی برای بچه من موثر بود

پونزده سال قبل میگفتم کی بشه بچه بزرگ بشه راحت بتونم برم خرید و تفریح و الان هنوزم تو همون مرحله هستم با بچه سوم    

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
من میگم زن هایی با این منطق چرا بچه دار میشن یعنی قبل بارداری این چیز هارو ندیدن و نمیدونستن

تا کسی خودش تجربه کنه که نمیبینه 

مگر کلی خواهر برادر کوچیک داشته باشه 

وگرنه اطرافیان ما کهفقط مزگفتن بچه انقدر خوبه هیچ سختی هم نداره

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم