2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مردا برخلاف خانما‌گل دوست ندارن

مردا دوس دارن هدیه ای ددیافت‌کنن‌ که مورد استفادشون باشه

شما‌میتونین با یه‌کمربند یا کفش خوشحالشون‌کنی

حتی با یه انبردست

قفل فرمون ماشین و یا دریل شارژی!!

وسیله ای ک مربوط ب کارشون باشه.شوهر من ساعت خیلی دوس داره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
مردا برخلاف خانما‌گل دوست ندارنمردا دوس دارن هدیه ای ددیافت‌کنن‌ که مورد استفادشون باشهشما‌میتونین ب ...

دقیقا🤣🤣

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
مردا برخلاف خانما‌گل دوست ندارنمردا دوس دارن هدیه ای ددیافت‌کنن‌ که مورد استفادشون باشهشما‌میتونین ب ...

ممنون .میشه یه ابزار مثل همون انبردست و اینا معرفی کنید براش بخرم زیادم گرون نباشه منتها ولی کاربردی باشه

ممنون .میشه یه ابزار مثل همون انبردست و اینا معرفی کنید براش بخرم زیادم گرون نباشه منتها ولی کاربردی ...

دریل شارژی اگه به کارش میاد خوبه

اگه ماشین داره قفل فرمون خوب یا قفل پدال

کفش و کمربند هم‌خوبه یا کاپشن برای این فصل

مردا گل‌خریدن رو عین بی انصافی و حروم کردن پول میدونناما بخاطر دل خانما‌براشون میخرنمردا برای خودشون ...

آره شوهر من ک اینجوره بقیه رو نمیدونم.من برا شوهرم گوشی،لباس،ادکلن،وسیله ماشین،ساعت این چیزا بیشتر میخرم

ساعت چجوری؟مچی؟شوهرم ساعت نگه دار نیست تا حالا دوتا خریدم یا گم می‌کنه یا خراب اصلا ساعت نمیبنده انگ ...

خب پس کاملا مشخص شد چی باید یخری.وسیله کار یا وسیله ماشین

2810