2777
2789
عنوان

راسته لباسشویی اتومات درست تمیز نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4345 بازدید | 134 پست
نه والا من دارم یه سال اول خوب بود بعدش دیگه خیلی لکه نمیبره اصلا لباس پسرم با دخترم نمیشه گذاشت لبا ...

لکه رو هیچ لباسشویی اتوماتیک اگه عمیق باشه نمیبره .پودرت چیه من پودر لباسشویی تست میخرم عالیه امتحان کن.

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی لکه لباس بچه که ماکارونی شده لباس رنگی پاک میکنه یا لکه های این مدلی من که ندیدم لباس شویی های ...

خب برنامه شستشورو بایدعوض کنی مثلا من برای لباسهایی که لکه ندارم میزارم نیم ساعته بشوره باآب ۳۰ درجه ولی برای لکه های آنچنانی میزنم روشستشوی سخت دوساعت میشوره باآب داغ 

رفته سردار نفسی تازه کند برگردد ...🌎                              جهت تعجیل درظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات  ا‌‌َلهُمَّ عَجِل لوَلیِّکَ الفَرَج 🤲🤲 

بستگی به پودر لباسشویی داره که استفاده میکنی من ده ساله الجی دارم هیچ لکه گیری هم نمیکنم خداییش تمیز میشوره من تا پودر امو بودازش استفاده میکردم پودرش عالی بود الانم سافتلن طلایی و پرسیل چند منظوره اینام خوبن

عزیزی که امضامومیخونی میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن خودم و بچه‌هام و همسرم صلوات بفرستید ممنون میشم..منم برای شما صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️
خب برنامه شستشورو بایدعوض کنی مثلا من برای لباسهایی که لکه ندارم میزارم نیم ساعته بشوره باآب ۳۰ درجه ...

خوب لباس بچه دوساعت اب داغ دیگه چیزی ازش نمیمونه مگه میشه 

الان تمام لباس های دخترم چون زمستونه هستش بیشتر از یه ساعت بزاری خوب نابود میشن 

ولی باقی لباس هاشو امتحان کردم حتی روی حالت وزن که خود لباس شویی زمان بده بازم جای لکه مشخص بودش

یعنی لکه لباس بچه که ماکارونی شده لباس رنگی پاک میکنه یا لکه های این مدلی من که ندیدم لباس شویی های ...

مگه چه لکه ای داره لباس هاتون که ازبین نمیره من برام جای تعجبه خودم وشوهرم که هرروز عوض میکنیم لکه ای هم نداره لباس هامون پسرم که ۶ ماهشه دخترم ۵ سالشه اونم دراون حدکثیف نمیکنه اگر منظورتون بعضی لکه ها مثل انار و شیرکاکایو زردچوبه هست اینا بادست هم ازبین نمیره مگر دیگه خیلی بسابی یا وایتکس بزنی اون موقع بافت لباس هم خراب میشه

رفته سردار نفسی تازه کند برگردد ...🌎                              جهت تعجیل درظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات  ا‌‌َلهُمَّ عَجِل لوَلیِّکَ الفَرَج 🤲🤲 
افرین ولی دوقلو مامانم اینا بدترین لکه رو میبره مال ۱۴سال پیش هستش ژاپنی هست

درسته دوقلو بهتر میشوره ولی دردسر داره من یکی حال شستن با آب ندارم🤭جاشم ندارم لباسامونم خداروشکر آنقدر کثیف نمیشن فقط دخترم کوچولوتر بود اون با مینی واش میشستم.ولی بازم رمز رفتن لکه همون موقع با دست شستنه .لکه باید تازه که هست شست😁

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
بستگی به پودر لباسشویی داره که استفاده میکنی من ده ساله الجی دارم هیچ لکه گیری هم نمیکنم خداییش تمیز ...

برای ادم بزرگ یا بچه تمیز اره عالی هستش ولی برای دختر با پسر من اصلا تمیز نمیکنه چون مداوم درحال بازی توی حیاط هستش یه لکه های میزنن لباس که فقط باید با دست بشوری صابون گهنه شور و بزاری چندساعت افتاب مستقیم بهش بخوره 

لباس شویی تحت هیج شرایطی تمیزش نمیکنه 

خوب لباس بچه دوساعت اب داغ دیگه چیزی ازش نمیمونه مگه میشه  الان تمام لباس های دخترم چون زمستون ...

هیچ لکه ای جز لکه انار دیگه به اون جاهای باریک نمیکشه که بخواد بااب داغ شسته بشه راستی اینم بگم دختر من بی نهایت بدغداس اصلا چیزی نمیخوره لکه هم بگیره لباس هاش🤣🤣🤣

مگه چه لکه ای داره لباس هاتون که ازبین نمیره من برام جای تعجبه خودم وشوهرم که هرروز عوض میکنیم لکه ا ...

اره اینا توقع معجزه از لباسشویی دارن .لباس نو تحویل بده🤣🤣

درسته دوقلو بهتر میشوره ولی دردسر داره من یکی حال شستن با آب ندارم🤭جاشم ندارم لباسامونم خداروشکر آن ...

این که صددرد کارباهاش سخته و اینکه ادم میمونه کجا بزارش بخاطر همین ما شستن نسبتا تمیز لباس شویی ال جی رو به جون میخریم 

اره اینا توقع معجزه از لباسشویی دارن .لباس نو تحویل بده🤣🤣

آره بخدا آخه بعضی لکه های سرسخت هیچ جوره ازبین نمیرن تقصیر ماشین اوتومات هم نیست مگراینکه مثل قدیم ها ببری انقدربکوبی به سنگ تا تمیز بشه دوبارهم اینجوری بکنی لباس پاره تحویل بگیری😏😏😆

2810