کورال. لباسو خیلی تمیز میشوره ها ولی من همین که میدونم این لباس با کف خشک شده چندشم میشه. ولی درکل ا ...
والا من الجی دارم مادرشوهرم میگفت لباس بچه ات چقدر خوب موندن خوب باید به دما و خشک کن لباسم دقت کنی.مثلا کاپشن و لباس های بافت خشک کن باید خاموش یا رو درجه کم باشه یا دما خیلی بالانباشه.همیشه اطلاعات شستن لباس به لباس وصل هست.اما خوب من خودم دخترم تا یکسالگیش با مینی واش میشستم چون باید جدا از لباس بزرگارشسته بشن .
❤ میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا روشاد کن بهشون نی نی بده
بااین غذایی که دختررشمامیخوره فکرنکنم هیچ ماشینی بتونه لباس هاش روتمیز بکنه به هرحال بچه ها هرکدوم ی ...
خوب این بچه هستش فعلا تا یزره بزرگ تر بشه بفهمه که باید تمیز و مرتب بود طول میکشه چون الان دختر بزرگم خیلی تمیزه ولی خودم دهنش غذا میزاشتم برعکس کوچیکه که خودش میخواد انجام بده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما خودت گفتی لباس بوی عرقع نهایتااا. به هر حال تو زندگی واقعی رو لباسات به جز ...
ما خودمون هیچوقت لباسامون لک نمیشه.ولی لباسای بچم و زیراندازی که زیرش پهن میکنم واسه غذاخوردن لک میشه که وقتی میندازم تو ماشین راحت تمیز میشه اگه رو برنامه درست بذارم.