2777
2789
عنوان

راسته لباسشویی اتومات درست تمیز نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4334 بازدید | 134 پست
کورال. لباسو خیلی تمیز میشوره ها ولی من همین که میدونم این لباس با کف خشک شده چندشم میشه. ولی درکل ا ...

والا من الجی دارم مادرشوهرم می‌گفت لباس بچه ات چقدر خوب موندن خوب باید به دما و خشک کن لباسم دقت کنی.مثلا کاپشن و لباس های بافت خشک کن باید خاموش یا رو درجه کم باشه یا دما خیلی بالانباشه.همیشه اطلاعات شستن لباس  به لباس وصل هست.اما خوب من خودم دخترم تا یکسالگیش با مینی واش میشستم چون باید جدا از لباس بزرگارشسته بشن .

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
بااین غذایی که دختررشمامیخوره فکرنکنم هیچ ماشینی بتونه لباس هاش روتمیز بکنه به هرحال بچه ها هرکدوم ی ...

خوب این بچه هستش فعلا تا یزره بزرگ تر بشه بفهمه که باید تمیز و مرتب بود طول میکشه چون الان دختر بزرگم خیلی تمیزه ولی خودم دهنش غذا میزاشتم برعکس کوچیکه که خودش میخواد انجام بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دوقلوها خیلی خوبه من اتومات دارم تمیز میشوره خشک میکنه ولی بعدش لباسو میبرم آبکشی میکنم دوباره م ...

خب چرا قبل از اینکه خشک کنی یه دور ابکشی بیشتر نمیزنی؟

بعدم با برنامه متناسب بزنی بهتر ابکشی میکنه 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان 

نه والا من دارم یه سال اول خوب بود بعدش دیگه خیلی لکه نمیبره اصلا لباس پسرم با دخترم نمیشه گذاشت لبا ...

لباسشوییت الحی؟

واسه لباس بچه ها مایع لباسشویی اکتیو بگیر 

دکمه اینتنسیوو بزن که بیشتر بچرخونه 

رو برنامه بی بی کر هم بذار اما حواست باشه دمارو بیار پایین لباسا خراب نشن 

یعنی چنان تمیز میشه حض میکنی 

حتی لباسایی که لکه چرک مرده از قبل داستن 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان 

لباس بچه رو نابود میکنه چون باید با دمای بالا بشوری تا تمیز بشه

نه من با لباسای خودمون که میندازم درجه رو زیاد نمیکنم دیگه

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
والا من الجی دارم مادرشوهرم می‌گفت لباس بچه ات چقدر خوب موندن خوب باید به دما و خشک کن لباسم دقت کنی ...

آره منم تا 2.3سالگی بادست میشستم لباس بچه رو سالم میموندن ولی الآن قصدم اینه که مینی واش بگیرم

خب چرا قبل از اینکه خشک کنی یه دور ابکشی بیشتر نمیزنی؟ بعدم با برنامه متناسب بزنی بهتر ابکشی میکنه& ...

دیگه عادت کردم خشک که شد میبرم تو حموم یه آب میزنم دوباره میارم میندازم لباسشویی خشک بشه

طبق فرمایش خودت لباسا فقط بوی عرق .

اکثرا بوی عرقه.ولی گاها پیش میاد لکه ای هم داشته باشه بالاخره انسانیم و داریم زندگی میکنیم!هیچی مطلق نیس.

شما هم نمیخواد تو حرفا و نظرات بقیه دنبال زیر بغل مار بگردی🤣

اکثرا بوی عرقه.ولی گاها پیش میاد لکه ای هم داشته باشه بالاخره انسانیم و داریم زندگی میکنیم!هیچی مطلق ...

شما خودت گفتی لباس بوی عرقع نهایتااا.

به هر حال تو زندگی واقعی رو لباسات به جز عرق چندتا لکه هم میشنه 😏 البته اگه ادم تمیزی باشی

یا فاطمه زهرا#
  شما خودت گفتی لباس بوی عرقع نهایتااا. به هر حال تو زندگی واقعی رو لباسات به جز ...

ما خودمون هیچوقت لباسامون لک نمیشه.ولی لباسای بچم و زیراندازی که زیرش پهن میکنم واسه غذاخوردن لک میشه که وقتی میندازم تو ماشین راحت تمیز میشه اگه رو برنامه درست بذارم.

2810