2777
2789

از روزی که سر شوخی کردناشو حرف زدناش با همکارای خانومش قهر کردیم با هم هیچ حرفی نزدیم هیچ حرفی... 

شبا تا دیروقت تو تل انلاینه نمیدونم چی غلطی میکنه 

چکار کنم؟ ازش متنفرم اما در عین حال نمیدونم چرا از این کاراش حرص میخورم

برو گوشیو بکن توحلقش یعنی چی؟؟؟؟؟!!!!!

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها شوهر من یک مرد خیلی هیز هست ضعف زن داره همش دلش میخواد تو جمعی که زن هست خودنمایی کنه.اغراق نمیکنم و میاد همه حرکات و رفتارش رو برای من توضیح میده عمدا.

صبح میره شب میاد.من پولی ازش ندیدم فقط برای ببخشید فساد کردن میره همش ضرر میکنه ن مسافرتی میریم ن تفریحی ن ماشینی هیچی.

از هر چی مرد متنفرم همشون فقط زندگی ما خانم ها رو خراب کردن نیمه از افسردگی زنا برای مرد هاست تا مجردن با لاشی بازی دل دختر مردم میشکنن بعد ازدواجم با خیانت و بی توجهی گم بشن همشون کاش زنا بکزایی داشتن اصلا روی مردم نمیدیدن 

سلام دو تا تاپیک اخر منو بخون

درباره خیانته

ما اینجا غریبیم خواهرمو نبرید، بچه‌ها نخندینا،بابا به مامان چیزی نگو، بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره،به نام خداوند رنگین کمان، بچه‌ها کمک ناموسا کمک، می‌خوام برم دادسرا، سلام مهرشاد شهیدی هستم، ما همه با هم هستیم نترسید نترسید، دختر بلد نیس خط چشم بکشه....🖤
2810