2777
2789
عنوان

شوهر عوضیم انلاینه حالم ازش یهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1559 بازدید | 83 پست
اگر واقعا ازش بدت بیاد خودت تث ریز ترین رفتاراتم نشون میدی لازم نیست کاری کنی فقط خدا کنه انقدر براش ...

اره بدم میاد ایندفعه مطمئنم که حسم گذرا و الکی نیست واقعا از چشمم افتاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا شاید باورت نشه اما این اصلا نماز نمیخوند جدیدا نماز خون شده حتی نماز صبح میخونه یا ریش میزاره د ...

شاید همسرت با افرادی تو مجازی یا حقیقی آشنا شده و میخواد تغییر مثبت داشته باشه . تو هم از خدا بخواه واقعا و عمیقا نماز نجات دهنده زندگی تون بشه .

میشه بپرسم کارشون چیه ؟ ساعات کاری شون چه طوره ؟   

شوهر من امشب مست و پاتیل اومد چنان با گوشی کوبید تو صورتم نصف صورتم هنوز گز گز میکنه و منی که دیگه ح ...

خیلی دلم شکست برات شاید درست نباشه ولی اگر قراره همینجوری بمونه انشاالله به حق علی یه شب خبر مرگش بیاد

مساور میگه باید دوتاتون بیاید.ا‌ن نمیاد

خوب به شمار بگو همسرت همکاری نمیکنه بالاخره اون بهتر راهنمایی میکنه به همسرتم بگو فقط یک جلسه با من بیا مشاوره دیگه خودت تصمیم بگیر نخواستی ادامه نده

💜💜💜
شوهر من امشب مست و پاتیل اومد چنان با گوشی کوبید تو صورتم نصف صورتم هنوز گز گز میکنه و منی که دیگه ح ...

چرا تحمل میکنی!؟

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡