من خودم اهل اصفهانم اینجا دانشجوام بعد خیلی از یزدیا خوشم اومده چجوری اینجا یکیو تور کنم؟😜🤣
البته از همکلاسیمم خوشم اومده براخود یزده بچه خوبیه امیدی هست که باهام ازدواج کنم؟یا فراموشش کنم؟آخه میگن اینجا بیشتر همه سنتی ازدواج میکنند یعنی ماماناشون براشون زن پیدا میکنند درسته؟کلا ازدواج تو یزد چجوریه مردای یزدی چجورین؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مذهبی هم نباشن براشون شوخی کردن دختر با غریبه طبیعی نیست. البته بعضیاشون اینطورین. در حالی که تو تهران شوخی خیلی عادیه و مثلا تو شرکتا جز اداب معاشرته .
جلو یزدیا حرف اینا میتونی بزنی خصوصا درباره درس و کار .خوش صحبتی حله. اما زیاد خنده بلند نکن
زیاد با اصفهان و شهرای دیگه وصلت نمیکنن بیشتر با یزدی.
👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)🌾🌙کلنا فداک یا فرمانده جانم مهدی(عج)🌱دوستای خوبم خواستین بهم بگین براتون توحید بخونم و صلوات بفرستم✨♥خدایا!از بد کردن آدمهایت شکایت داشتم به درگاهت اما شکایتم را پس میگیرم...من نفهمیدم!فراموش کرده بودم که بدی را خلق کردی تا هر زمان که دلم گرفت از آدمهایت، نگاهم به تو باشد.گاهی فراموش میکنم که وقتی کسی کنار من نیست،معنایش این نیست که تنهایم.معنایش این است که همه را کنار زدی تا خودم باشم و خودت... با تو تنهایی معنا ندارد!مانده ام تو را نداشتم چه میکردمدوستت دارم، خدای خوب من.(دکترچمران)🕊🤍🌿