2777
2789
عنوان

یزد چجوری شوهر پیدا کنم؟یزدیا بیاید😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2696 بازدید | 73 پست
واااای این دیگه کیه 😳من بودم باهاش قطع میکردم 

اره منم قطع ارتباط کردم.ساعت ۱ نصف شب میومد خونه م.منم خواب بودم همسرمم خونه بود و کارمنده .باید ساعت ۷ سرکارش باشه خانوم تا ۳ میموند .البته به نظرم شوه رشم دوست دختر داشت .مطمینم شوهره خبر داشت زنه دوست پسر داره.اینکه سکوت کرده بود عجیب بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

*اگه به دوری راضی هستی یه داداش دارم دسته گل 😄😂😋شماره بدم ؟😌

گلمممم حالا  این که روش نمیشه  از همین  الان بگه  بله 

تو خواهری کن 

این وصلت را ابتدای  یه جایی توی  یزد همدیگر ببینید 

شرایط  برسی کنید بعدا اقدامات مفید 

تا نیمه شعبان  یه عروسی راه بندازززززززز🤣🤣🤣🤣🤣

خخخ پس چی؟؟بگم دختراشون🤨😆

شما رو نمی دونم ما کلا با یزید ارتباطی نداریم 🙄😐

سر قضیه ی امام حسین و این داستانا😂

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
والا ما دوست یزدی داریم همه بی اعتقاد یکیش که همسایمونه خواهرش ۱۰ سالگی با دوست پسرش فرار کرده ۱۳ سا ...

استثنا دیدی شما خب. وگرنه بیش‌از 80 درصد شونن آدمای معتقدن. فقط کافیه محرمها بری ببینی چه مراسمای بزرگی می گیرن

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است.گاهی نگفته، قرعه به نام تو می شود. ^_^
والا ما دوست یزدی داریم همه بی اعتقاد یکیش که همسایمونه خواهرش ۱۰ سالگی با دوست پسرش فرار کرده ۱۳ سا ...

این چیزی هم ک من دارم میگم نسبت ب کل کشور مقایسه کردم میگم. ن ب این معنا ک بین شون غیر چادری نیس. نسبت ب بقیه شهرها اعتقادات سفت و سختی دارن و بیشتر تمایلات سنتی دارن

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است.گاهی نگفته، قرعه به نام تو می شود. ^_^
اااا گفتم یزید🤪😁😁😁 بعد ریپلای ات هم‌متوجه نشدم

😂😂😂😂

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)