2777
2789
عنوان

یزد چجوری شوهر پیدا کنم؟یزدیا بیاید😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2696 بازدید | 73 پست
یه دکتر یزدی داریم خوشگل قد بلند مودب .یه زن داره انقدرررر زشته که با ارایشم خوشگل نمیشه😁

اره زیاد دیدم اینجا😂مرد خوشکل زن زشت.انگار معیارشون زیبایی نیست

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مذهبی هم نباشن براشون شوخی کردن دختر با غریبه طبیعی نیست. البته بعضیاشون اینطورین. در حالی که تو تهر ...

من تهرانم اصلا اون دختری ک شما مثال زدی رو اینجا هم ممکنه خوششون نیاد اجتماعی بودن بامثالی ک شما زدی فرق داره 

زندگی یعنی صدای نفس های  عزیزانم 🧿💜
والا باید مامان شون بپسنده. بگن عجب دختر خَشی هستی 🙄🤭 من پدرم یزدی هستن. اینجور بگم ک کلا ب هنر و ...

خش و خوب اومدی🤣🥲

جمله هنیشگی من به مامانم

ببین این چقه خشه🤣

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)🌾🌙کلنا فداک یا فرمانده جانم مهدی(عج)🌱دوستای خوبم خواستین بهم بگین براتون توحید بخونم و صلوات بفرستم✨♥خدایا!از بد کردن آدمهایت شکایت داشتم به درگاهت اما شکایتم را پس میگیرم...من نفهمیدم!فراموش کرده بودم که بدی را خلق کردی تا هر زمان که دلم گرفت از آدمهایت، نگاهم به تو باشد.گاهی فراموش میکنم که وقتی کسی کنار من نیست،معنایش این نیست که تنهایم.معنایش این است که همه را کنار زدی تا خودم باشم و خودت... با تو تنهایی معنا ندارد!مانده ام تو را نداشتم چه میکردمدوستت دارم، خدای خوب من.(دکترچمران)🕊🤍🌿
یزدیا پولدارن🤑

و قناعت کار😂

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
ای جان من دیگه مطمئن شدم باید همینجا شوهر کنم🤣🤣😍

گلممممم من  یقین دارم  همون دانشگاه یه دفتر  فرهنگی و نهاد رهبری داره 

برو اونجا  یه دفتر  هست  بیشتر مشخصات  اونجا می نویسند 

اگر روت نمیشه 

یه  حرف پیش بنداز بگو  هم خواستگار اصفهانی دارم  هم میخوام  تا دکترا تو یزد درس  بخونم 

گفتم  شرایط ازدواجم  اینجا مهیا  بشه  بهتره 

داداش نداری برا اسی؟

نه والا

داشم از خدام بود

یه عمو دارم، متولد 7۴

بپیچم؟ 😎

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)🌾🌙کلنا فداک یا فرمانده جانم مهدی(عج)🌱دوستای خوبم خواستین بهم بگین براتون توحید بخونم و صلوات بفرستم✨♥خدایا!از بد کردن آدمهایت شکایت داشتم به درگاهت اما شکایتم را پس میگیرم...من نفهمیدم!فراموش کرده بودم که بدی را خلق کردی تا هر زمان که دلم گرفت از آدمهایت، نگاهم به تو باشد.گاهی فراموش میکنم که وقتی کسی کنار من نیست،معنایش این نیست که تنهایم.معنایش این است که همه را کنار زدی تا خودم باشم و خودت... با تو تنهایی معنا ندارد!مانده ام تو را نداشتم چه میکردمدوستت دارم، خدای خوب من.(دکترچمران)🕊🤍🌿
2810