همه چی میخوره ولی،رشد نمیکنه خیلی ضعیفه دوماه دیگه میره تو ۶ قد ۱۰۰ وزن ۱۵ وزن تولد نزدیک ۴ بود خیلی خوب بود بعدش دیگه رشد نمیکرد هر وقت میرم بهداشت میگن چیزی نمیدی بخوره کلی دکتر بردم دارو خورده فایده نداره ازمایشاتش همش خوب بود
یه چیزی هم در نظر بگی حالا راست یا دروغ اینجا وقتی خانما میگن هممو بالای ۱۷۰ هستیم شوهرا هم بالای ۱۸ ...
خیلی نگران بچم شدم از دیشب تا حالا هی بهش میگم مامان طناب بزن بیا بریم بیرون بازی کن که افتاب بهش بخوره شانس من یک بادی میاد که ادم ترسش می گیره بره بیرون .
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اره گرفتن ازمایش خوب بوده ولی مچ دست یک سال و خورده ای کمتر نشون میداد که چیزی واسه اون نگفت
ویتامین دی بهش،میدی؟
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏