2777
2789
عنوان

قد وزن پسر ۵ ساله ام خیلی کمه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 12580 بازدید | 175 پست
یه چیزی هم در نظر بگی حالا راست یا دروغ اینجا وقتی خانما میگن هممو بالای ۱۷۰ هستیم شوهرا هم بالای ۱۸ ...

خیلی نگران بچم شدم از دیشب تا حالا هی بهش میگم مامان طناب بزن بیا بریم بیرون بازی کن که افتاب بهش بخوره شانس من یک بادی میاد که ادم ترسش می گیره بره بیرون .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره گرفتن ازمایش خوب بوده ولی مچ دست یک سال و خورده ای کمتر نشون میداد که چیزی واسه اون نگفت 

تا۶ماه کمتر نشون بده طبیعیه 

حتما دکتر ببرش هیچ استرس هم نداشته باش وقت داری فعلا تا بلوغش ولی بی خیال نباش یک سال عقبتر باید حتما تقویت بشه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اره گرفتن ازمایش خوب بوده ولی مچ دست یک سال و خورده ای کمتر نشون میداد که چیزی واسه اون نگفت 

ویتامین دی بهش،میدی؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

کمترباشه خوبه،ینی صفحه های رشدش یک سال ونیم جاداره،تغذیه ی پسرت بده،بهش چیزای مقوی بده،خوردن ملاک نیست،چیزخوب خوردن ملاکه،بهش کله پاچه،آب قلم،موز،بادام زمینی،تخم مرغ هروز،گوشت مرغو گوسفند،لبنیات اعم ازخامه،شیر،ماست هروز بده بخوره

خیلی نگران بچم شدم از دیشب تا حالا هی بهش میگم مامان طناب بزن بیا بریم بیرون بازی کن که افتاب بهش بخ ...

نگران نباش بچه رو هم اذیت نکن 

من خودم خیلی استرس کشیدم ولی حالا که دکتر میبرم آروم گرفتم 

این طناب و ورزش و غذا و...... هم تاثیرشون واقعا آنچنانی نیست ژنتیک تو قد حرف اول رو میزنه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم