2777
2789
عنوان

قد وزن پسر ۵ ساله ام خیلی کمه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 12580 بازدید | 175 پست
خب نگرانی نداره دکتر دیگه ببرش  هنوز وقت هست تا بلوغش  منو شوهرم کوتاهیم خانواده هامونم ...

مادرشوهرا راست نمیگن

مادرشوهرم ب منم همینا رو میگفت

عکسای بچگی شوهرمو دیدم از،همون اول تپل و هیکلی بوده

الان پسرم ۵سال و ده ماه داره قدش ۱۲۲  اما وزنش ۲۰

لاغره متاسفانه

درخواست دوستی ممنوع حتی شما دوست عزیز                                 با تچکر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادرشوهرا راست نمیگن مادرشوهرم ب منم همینا رو میگفت عکسای بچگی شوهرمو دیدم از،همون اول تپل و هیکلی ...

گلم‌متوجه منظورتون نشدم 

من در مورد قد خودمون و خانواده هامون میگم 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

منم دیشب تاپیک زدم برای قد پسرم متولد اردبیهشت ۹۳ هست قدش ۱۳۰ اکثرا که بچه هاشون متولد ۹۳ بودن قد بچه هاشون ۱۴۰ و ۱۳۹ بود من خودم حساب کردم قد بچم ۴ تا ۵سانت کم داره ولی با میانگین قدی که تو سایت دیدم بچم ۱۰ سانت کم داره اشتهاش خوبه ولی خواب کافی و صبحانه نمیخوره

منم دیشب تاپیک زدم برای قد پسرم متولد اردبیهشت ۹۳ هست قدش ۱۳۰ اکثرا که بچه هاشون متولد ۹۳ بودن قد بچ ...

یه چیزی هم در نظر بگیر حالا راست یا دروغ اینجا وقتی خانما میگن هممو بالای ۱۷۰ هستیم شوهرا هم بالای ۱۸۵ بچه هاشونم باید از بچه های ما ۴ _ ۵ سانت بلندتر باشن.

.

پسر منم آزمایش هورمون چند مرحله ای هم داد و خداروشکر سطح هورمونش نرماله اما بازم دکتر آمپول رو تجویز کرد برای۶ماه فعلا 

یه سالی هم که مکمل خورد ۷سانت رشد کرد

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
گلم‌متوجه منظورتون نشدم  من در مورد قد خودمون و خانواده هامون میگم

متوجهم

میگم مادرشوهرا که میگن بچمون یهو رشد کرد برا دلخوشی ما میگن

مادرشوهرمنم میگفت شوهرت لاغر بود یهو هیکلی شد

درصورتیکه عکسای بچگیشو دیدم از،همون اول قدبلند هیکلی بوده 

درخواست دوستی ممنوع حتی شما دوست عزیز                                 با تچکر