2777
2789
خانمها منم مثل شما نگران بودم نگران قد دخترم که کلاس پنجم پریود شد اتقدر کوچولو بود شبی که طفلک پریو ...

سلام عزیزم چه عالی رشد کرده ،وقتی پریود شد سن استخوانی ش چند ساله بود عزیزم یادت هست ؟ قبل از پریود شدن دکتر گفته بود آمپول بزن و شما نزدی؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه هشت ساله چی می‌دونه از پریود ..هرچه قدر هم آموزش بدیم حالیشون نمیشه ..البته الان دخترم ده سالشه

سلام عزيزم ممنون ميشم جواب بدين،شما هم امپول هورمون رشد و هم جلوگيري از بلوغ رو ميزنين ؟امپول جلوگيري از بلوغ رو چند سال زدين،دختر من ١٠ سالشه دكتر بش امپول بلوغ رو داده ٣ تا رو زدم ماهي يكي،ميخواستم ببينم تا كي بايد بزنم؟شما راضي هستين پريود نشده دخترتون

سلام عزيزم ممنون ميشم جواب بدين،شما هم امپول هورمون رشد و هم جلوگيري از بلوغ رو ميزنين ؟امپول جلوگير ...

سلام عزیزم نه فقط ضد بلوغ میزنم براش الان ده سالو نیمشه احتمال زیاد دیگه قط کنم یا اگه بزنم فقط یه دونه دیگه باید قدش رو بگیرم اگه ۱۵۰ باشه قط میکنم

سلام عزيزم ممنون ميشم جواب بدين،شما هم امپول هورمون رشد و هم جلوگيري از بلوغ رو ميزنين ؟امپول جلوگير ...

دخترتون که بلوغ زودرس نداره ده سال واسه شروع بلوغ زود نیست ..قدش چنده؟

برای اینکه بگم راضی هستم یا نه خیلی زوده نمیشه نظر داد ولی درکل پشیمانم که زدم میترسم بعدا عوارض داشته باشه

سلام عزیزم شما علایی می‌بری 

منم دخترم رو پیش علایی میبرم،چند ساله می‌بری پیش علایی؟ میشه شرایط دخترت رو بگی و از چند سالگی براش آمپول نوشت ؟ و اینکه سن استخوانی جلو هست یا عقب ؟ 

دخترت سینه ش تازه جوانه‌زده ؟ 

دخترتون که بلوغ زودرس نداره ده سال واسه شروع بلوغ زود نیست ..قدش چنده؟

سلام عزيزم قدش ١٤٠ هست،تخت نظر دكتر علايي بود ،دكتر امپول هورمون رشد رو پارسال داد امسال امپول بلوغ رو داد ٣ تا رو تو ٣ ماه زدم 

سلام عزیزم شما علایی می‌بری منم دخترم رو پیش علایی میبرم،چند ساله می‌بری پیش علایی؟ میشه شرایط دخترت ...

سلام عزيزم دخترم از ٧ سالگي تحت نظر دكتر بود ،٩ سالگي امپول هورمون رشد رو دكتر داد،زماني كه شروع به زدن امپول كردم قدش ١٢٥ بود الان نزديك ١٤٠ هست،دكتر امپول بلوغ رو هم ٣ ماهه داده ٣ تا زدم

برای اینکه بگم راضی هستم یا نه خیلی زوده نمیشه نظر داد ولی درکل پشیمانم که زدم میترسم بعدا عوارض داش ...

عزيزم شما ٢ ساله كه امپول جلوگيري از بلوغ رو ميزنين؟يعني بايد ٢ سال بزنه دخترم

سلام عزیزم شما علایی می‌بری منم دخترم رو پیش علایی میبرم،چند ساله می‌بری پیش علایی؟ میشه شرایط دخترت ...

زماني كه ٧ ساله بود سن استخوانيش ٥ سال رو نشون داد.الان كه ده ساله شده دكتر ديد نوك سينه جوانه زده و موي زير بغل يك كوچولو دراورده امپول ضد بلوغ رو شروع كرده،ولي ديگه ازمايش مچ دست دوباره نگرفت

عزيزم شما ٢ ساله كه امپول جلوگيري از بلوغ رو ميزنين؟يعني بايد ٢ سال بزنه دخترم

بله چون دختر من از هشت سالگی علاعم داشت ..ولی شما احتمالا یک سال براش تجویز کنه چون سنش مناسبه