2777
2789
وای بچه های بیگناهو نابود نکنید با این آمپولا بهشون آموزش بدید

بچه هشت ساله چی می‌دونه از پریود ..هرچه قدر هم آموزش بدیم حالیشون نمیشه ..البته الان دخترم ده سالشه 

وای بچه های بیگناهو نابود نکنید با این آمپولا بهشون آموزش بدید

والله دخترم ۱۰سالشه سینه هاش از پارسال رشد کرده بوهم چندروزنره حموم معلومه بودمیگیره حداقل هردوروزبایدحموم کنه بچه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نترس گلم منم خیلی ترسیدم خیلی تحقیق کردم فردا به امید خدا میرم برا خریدن امپول که از شب تزریقشو شروع ...

انشالله عزیزم.‌.من فقط ضد بلوغ میزنم به دختر من هورمون رشد نداده

انشالله عزیزم.‌.من فقط ضد بلوغ میزنم به دختر من هورمون رشد نداده

پس یعنی هورمون رشدش کافیه وچون اگه هورمونش کم باشه اونو میده 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

دخترتون چند سالشه قدش چنده!

نه سالو پنج ماه قدش۱۳۵ سن استخوانی سه سال جلوتره.   منم فعلاامپول  جلوگیری از بلوغ تجویز کرده اول گفت دوتاشون ولی رفتم‌داروخونه فقط یکی رونوشته بود دیگه فردا برم ببینم چرا اونو ننوشته

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

خواهرم نمیدونم چی زده ولی من دیفرلین میزدم. خواهرم فکر کنم شش ماه زده من از ۸ سالگی تا ۱۰ سالگی زدم. ...

وقتی آمپول رو شروع کردین قدتون چند بود؟؟قطع کردین چند بود؟؟بعد پریود چند سانت قد کشیدین؟!خانوادگی قدتون بلند نیس که میگی بلند نشدیم ؟؟

وقتی آمپول رو شروع کردین قدتون چند بود؟؟قطع کردین چند بود؟؟بعد پریود چند سانت قد کشیدین؟!خانوادگی قد ...

راستش یادم نیست چقدر بود. بعد پریود هم قد کشیدم. کلا قد بلند نیستیم خانوادگی ولی ما نسبت به بقیه باز هم ریزتریم. البته نمیدونم به امپول ها ربط داره یا نه

نه سالو پنج ماه قدش۱۳۵ سن استخوانی سه سال جلوتره. منم فعلاامپول جلوگیری از بلوغ تجویز کرده اول گف ...

دختر من هشت سال و دوماهگی با قد ۱۳۳ آمپول رو شروع کردم براش الان ده سالشه قدش ۱۴۶. البته وسط درمان پنج ماه آمپول رو قطع کردم ولی باز شروع کردم