خدایی نکرده مثلا تو شرایط سخت خواهر یا برادری ندارن که بهش تکیه کنن! مثلا یه زمانی که پدرو مادر... نباشن؟
هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آوار مشکلات سر یه دونه آدم تنها خالی میشهکمترینش پیری پدر مادرشه
خوبیم داره ارث و میراثم سهمه یه نفره محبتم سهمه یه نفره
به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین
هیچ وقت اینطور نیست همین الان به خاطر کم شدن روابط با فامیل یک عالمه مریضی روحی ایجاد شده انسان ذاتش ...
چی بگم. الان که نه اوضاع مالبم خوبه نه اعصاب دارم. دخترم ۶ونیم سالشه خییلم شلوغو شیطونه.
شاید ۱۰ساله شد یه بچه دیگه بیارم .الان نه !خستگیه زایمانو بچه داره هنوز رو دوشمه
هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜
یکی از فامیلهای نزدیکم که یدونه دختر داره ۱۲ سالشه امومده بودن خونمون انقدر به مادرش گفت خوشبحالشون ...
اونجور گفته دلشون نسوزه.من با خواهرم دوسال اختلاف سنی داریم رشته من تجربی سخت و اون انسانی رقابت راحتر رف دانشگاه با قیاس کلی مخمو سوراخ کردن من از چادر بدم میاد اون چادری چون کشور اسلامیه من شدم نماد دختر خراب اون سالم من قصد ازدواج ندارم اون داره فشاره رومنه ک ما رسم نداریم تا دختر بزرگ مونده فقط ارزوم مرگشه از پس مزاحمه
دقیقاً برای ما همین مسئله پیش اومددوستان دوست داشته باشن توضیح میدممن دختر یک تک فرزندم
بگو
منم خواهر و بردار تنی ندارم یعنی حساب کن تک فرزندم چون از صدتا غریبه بدتر بودن ،، هیچ مشکلی نداشتم ،،، خودمم در آینده که 30 سالم شد یه دونه بیشتر نمیارم
به نظرم کلا نمیشه گفت خوبه یا بدبستگی به شرایط خانواده داره یکی که وضع مالیش خوب باشه اعصاب و روانش ...
درسته