2777
2789
عنوان

نطرتون راجب تک فرزندیه بچه هامون چیه در آینده تنهایی آزارشون نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 10403 بازدید | 368 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما ۴ نفریم جونمونو برا هم میدیم

ماهم خداروشکر خواهرو برادرم هیج وقت تو مشکلات پشتمو خالی نکردن 

ی دهه 60بیش فعال مادر ستا بچه که یکیش هنوز تو دلمه.      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

بیشتر ببینید
چی بگم. تک فرزندی خیلی تنهاستالان منو خانوادم غریبیم توشهر. اگه اتفاقی میوفتاد حداقل ممو خواهرام سرم ...

آره عزیزم منم نظرم همینه تنهایی نداشتن خواهر و برادر ممکنه خیلی آزار شون بده یه خلا عاطفی و روحی براشون ایجاد میشه که با هیچی پر نمیشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
آوار مشکلات سر یه دونه آدم تنها خالی میشهکمترینش پیری پدر مادرشه

خوبیم داره ارث و میراثم سهمه یه نفره محبتم سهمه یه نفره 

به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

من شوهرم سابقه خیانت.. داره پولم نداره. اصلا بفکر بارداریه دوباره نیستم. ولی دخترم تازگیا خیلی غر می ...

نه اگه اوضاعتون اینجوریه که به هیچ عنوان به یه بچه دیگه فکر نکنید

هیچ وقت اینطور نیست همین الان به خاطر کم شدن روابط با فامیل یک عالمه مریضی روحی ایجاد شده انسان ذاتش ...

چی بگم. الان که نه اوضاع مالبم خوبه نه اعصاب دارم. دخترم ۶ونیم سالشه خییلم شلوغو شیطونه.

شاید ۱۰ساله شد یه بچه دیگه بیارم .الان نه !خستگیه زایمانو بچه داره هنوز رو دوشمه

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

بیشتر ببینید
یکی از فامیلهای نزدیکم که یدونه دختر داره ۱۲ سالشه امومده بودن خونمون انقدر به مادرش گفت خوشبحالشون ...

اونجور گفته دلشون نسوزه.من با خواهرم دوسال اختلاف سنی داریم رشته من تجربی سخت و اون انسانی رقابت راحتر رف دانشگاه با قیاس کلی مخمو سوراخ کردن من از چادر بدم میاد اون چادری چون کشور اسلامیه من شدم نماد دختر خراب اون سالم من قصد ازدواج ندارم اون داره فشاره رومنه ک ما رسم نداریم تا دختر بزرگ مونده فقط ارزوم مرگشه از پس مزاحمه

به نظرم کلا نمیشه گفت خوبه یا بد

بستگی به شرایط خانواده داره یکی که وضع مالیش خوب باشه اعصاب و روانش اروم باشه خیلیم خوبه ۳تا بیاره

ولی یکی که پول نداره باید از رفاه اولی بزنه فایدش چیه؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
دقیقاً برای ما همین مسئله پیش اومددوستان دوست داشته باشن توضیح میدممن دختر یک تک فرزندم

بگو

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

بیشتر ببینید
چی بگم. الان که نه اوضاع مالبم خوبه نه اعصاب دارم. دخترم ۶ونیم سالشه خییلم شلوغو شیطونه.شاید ۱۰ساله ...

عزیزم چند سالته؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
به نظرم کلا نمیشه گفت خوبه یا بدبستگی به شرایط خانواده داره یکی که وضع مالیش خوب باشه اعصاب و روانش ...

درسته

بیشتر ببینید