2777
2789
زماني كه ٧ ساله بود سن استخوانيش ٥ سال رو نشون داد.الان كه ده ساله شده دكتر ديد نوك سينه جوانه زده و ...

آمپول ضد بلوغ رو تا زمانیکه که قدش به ۱۵۰ برسه باید استفاده کنی ، نهایت یکسال یا یک سال و نیم به ۱۵۰ میرسه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی میگی واقعا نگران نباشم؟ نبرمش دکتر؟ من خودم ۱۶۷ هستم شوهرم ۱۸۵ خانواده هر دومون هم همه قد بلندیم ...

سلام عزیزم

من دخترمو بردم دکتر ازمایش و چند بار سونو گرافی انجام دادم

بار اول گفتش که ب بلوغ رسیده ولی تجربه من میگه نیاز ب دارو نیس این علایم برطرف میشه

چکاب بعدی گف بلوغ بهمون حمله کرده باید جلوش رو بگیریم برااینکه من بهتر متوجه شم بچه تو چه شرایطیه باید ام ار ای بده

هرجا ک فک کنی زنگ زدم برا نوبت ام ار ای اما میگفتن سن ش کمه قبول نمیکردن

دیدم نمیتونم ام ار ای ببرم بردم ی دکتر دیگ ببینم نظرش جیه

دکتر چک کرد کف بچه ت نه علایم طاهری داره  نه تو ازمایشا چیزی نشون داده

گف چند تا نوزاد و بچه و پسر بچه میخای نشونت بدم که سینه دراوردن؟ گف سینه وقتی جوانه بزنه بخاد ب رشد برسه ب اندازه یه فندپق داخل سینه سفت میشه اما بچه شما هرچی دست میزنم استخوان قفسه سینه ش لمس میشه

برا موی زاید هم گف اینا موهای کرکیه موی زاید باید زخیم و سیاه باشه

گف از نظر من بچتون ب بلوغ نرسیده مینویسم مهر و امضا میکنم هرکجا خاستی برو ازم شکایت کن

دیگ همین

گف تگ خیلی نگرانی هرموقع تونستی برای چکاب بیار

....‌
زماني كه ٧ ساله بود سن استخوانيش ٥ سال رو نشون داد.الان كه ده ساله شده دكتر ديد نوك سينه جوانه زده و ...

دختر من پنج سال و هست ماهش بود سن استخوانی شش سال و یه ماه نشون داد دکتر گف موردی نداره

نگرانم کردین شما

....‌
سلام عزیزممن دخترمو بردم دکتر ازمایش و چند بار سونو گرافی انجام دادمبار اول گفتش که ب بلوغ رسیده ولی ...

دختر درست گفته عزیزم 

اولین و مهمترین علامت بلوغ جوانه زدن سینه هستش 

وقتی سینه ی دخترت جوانه نزده پس بلوغ اتفاق نیافتاده 

دختر من یا اینکه موهای زاید قسمت پایین تنه داشت سیاه و ضخیم و بلند اونم تو سن ۷ سال و نیم ولی دختر گفت بلوغ نیست 

دقیقاً یک سال بعدش سینه ی دختر من جوانه زد 

آنوقت دکتر گفت بلوغ شروع شده 

دختر درست گفته عزیزم اولین و مهمترین علامت بلوغ جوانه زدن سینه هستش وقتی سینه ی دخترت جوانه نزده پس ...

دخترم سینه ش گرد شده فرم گرفته نوک دراورده اما کفتش ک باید داخلش اندازه فندوق سفتی حس کنی

گف میخای چندتا نوزاد یا پسربچه نشونت بدم ک نوک سینه دارن؟

مو هم داره اما هنوز ک کرکیه

....‌
دخترم سینه ش گرد شده فرم گرفته نوک دراورده اما کفتش ک باید داخلش اندازه فندوق سفتی حس کنیگف میخای چن ...

بله نوک سینه رو که دست بزنی دقیقاً باید به اندازه ی یک نخود سفتی رو حس کنی ، بعد اینکه درد هم‌ داره بی درد نیست 

من دخترم مرتب میاد میگه سینه ام درد می‌کنه 

بله نوک سینه رو که دست بزنی دقیقاً باید به اندازه ی یک نخود سفتی رو حس کنی ، بعد اینکه درد هم‌ داره ...

ممنون عزیزم دلگرمم کردی

خدالعنت کنه این دکتره رو خیر سرش فوق تخصص بود بهم میگف من فقط بلوغ بررسی میکنم بیمار دیگ ای قبول نمیکنم تو این موضوع تجربه دارم

....‌
دختر من پنج سال و هست ماهش بود سن استخوانی شش سال و یه ماه نشون داد دکتر گف موردی ندارهنگرانم کردین ...

عزيزم ببخشيد نگران شدي،من مطالبي كه اينجا نوشته بودي خوندم،به نظرم بيخيال نشو و دخترت رو دكتر ببر،مطمئنم به ١٠ سال برسه حتما امپول بلوغ رو واسش دكتر ميزنه ،اگه نبري زود به بلوغ ميرسه ،زود منظورم همون ١٠ ساله،از نظر من ١٠ سال زوده بازم هر هي خودت صلاح ميدوني ولي با امپول دو سه سال به تاخير ميوفته،حالا بعضي ها ميگن ١٠ سال خوبه ،ولي وقتي علم پيشرفت كرده چرا ما استفاده نكنيم

از کجا شنیدین جلو جهش رشد و میگیره؟

تمام کسایی که برای بچه هاشون زدن اینجا گفتن بچشون جهش نداشته حتی اونایی که اوج جهش بودن و آمپول زدن رشد قدیشون یا کند یا متوقف شده ..

من تجربه شما رو دارم .دکتر غدد خوب اصلا آمپول تجویز نمیکنه ...اگه تهرانی برو پیش دکتر عطایی بهترین ...

سلام عزیزم لطف می کنی جوابمو بدی

دقیقا از کجای دخترتون حجامت انجام میدادن؟ درد داشت ؟‌ کدوم دکتر می بردین