2777
2789
عنوان

دوست پسرم بهم خیانت کرده😢😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 16728 بازدید | 88 پست
تو هم بگو 😂😂😂😂😂

هیچی ندارم😂 جنسم نوعه نوعه 😂

تاریخی که فراموش شود محکوم به تکرار ابدی است..  تا خود را بر جامعه آمیخته کند و حق بر خود را آزاد کند)(منو تگ نکنید که عکستو بزار) 🙏🏻🗿

و فقط تنها منی ک درک کردم و دلم سوخت

کم حرف شده ام...دوست ندارم توضیحی به کسی بدهم...وهیچ توضیحی از کسی نمیخواهم...میشل مونتنی میگفت غم هایه کوچک پرحرفند...غم هایه بزرگ لال ...میترسم ک لال شده باشممم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نزدیک بود باهم ازدواج کنیم نمیدونم این مردا چه جونورایین😭😭😭😭😭😭😭

استار تر برو پیش یه مشاور حتما حتما به مامانت بگو مثلا افسرده ای اونجا برو تنهایی با مشاور صنبت کن ازش راهکار بخواه حتما حتما کمکت میکنه

عرف کشور و مذهب و فلان چرا باید ب زندگی فردی ی دختر ربط داشته باشه ... اون دختر این رابطه رو تجربه ک ...

خب از نظر شما ربط نداره. اینها چیزهایی هستند تا تجربه های تلخ نداشته باشیم . بقول معروف میگن سم خطرناکه و خوردنش باعث مرگ میشه . حالا چون ما میگیم به کسی ربطی نداره خودمون سم خوردن رو تجربه می‌کنیم ،شاید هم نمردیم. یک سری از قوانین نوشته و یا حتی نانوشته در همه جای دنیا هست که انجام دادنش برای زندگی خود ما بهتره . اگر اسی به عرف و شرع کار نداشت الان ناراحت و افسرده نبود .چون یک چیز پذیرفته بود این کار براش . پس بدون همون شرع و عرف تو ناخودآگاه اسی باعث این ناراحتیش شده . سرزنش کردن نداره. اما می‌تونه ازین به بعد سالم زندگی کنه و تن به این طور روابط نده . اول از همه بخاطر جسم و روح خودش تا آسیب نبینه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
من یک سال نامزد بودم دو سال عقد تازه بعد سه ماه از عروسیمون گذشت بکارتم  دادم رفت چرا انقد ...

شوهرت صبر ایوب داشته حتما 

هیچ خیانت و دروغی در کار نبوده تو واقعیت رو نمیدونی و اینکه چه کسی معرفی کرده و گفته اینجا هستی تا من بیام صحبت کنم!!!
شوهرت صبر ایوب داشته حتما 

اره واقعا الانم اگر قهر کنم خیلی سفت قشنگ تحمل میکنه منم میگم تو چرا مثل مردای دیگه نیستی بهت فشار بیاد البته شب عروسی کارمون کردیم ولی موفق نشدیم ببخشیدا ولی خیلی عقب بوده 

اره واقعا الانم اگر قهر کنم خیلی سفت قشنگ تحمل میکنه منم میگم تو چرا مثل مردای دیگه نیستی بهت فشار ب ...

چی عقب بوده؟؟

هیچ خیانت و دروغی در کار نبوده تو واقعیت رو نمیدونی و اینکه چه کسی معرفی کرده و گفته اینجا هستی تا من بیام صحبت کنم!!!

چند سال بعد رفته بودم دکتر زنان دیدم یه عروس و دوماد با به نفرم همراهشون بود اومده بودند دکتر و دکتر داشت توضیح میداد برای داماد که بعضی ها مدل حلقوی هستند و موقع نزدیکی باز میشه و بعد بسته برای همین پاره نمیشه پ خونریزی نداره