2777
2789
عنوان

دوست پسرم بهم خیانت کرده😢😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 16728 بازدید | 88 پست
نزدیک ازدواج کردن بودیم😭😭😭😭😭😭

عزیز دلم من مجردم ولی متاهلم که بشم فقط شب عروسیم اجازه میدم دختریتم برداشته شه چون هزار تا اتفاق جورواجور میوفته که ازش بیخبریم 

به راحتی خودتو نده دست این بیشرفا

بعضی وقتا اشکی نمیریزی فقط قلب بیصدا گریه میکنه و این خیلی بده خیلی:)
نزدیک ازدواج کردن بودیم😭😭😭😭😭😭

تو دیگه خیلی ساده ای یا دروغ می‌میبافی 

یا کوچیکی و یا هم نمیدونم

تاریخی که فراموش شود محکوم به تکرار ابدی است..  تا خود را بر جامعه آمیخته کند و حق بر خود را آزاد کند)(منو تگ نکنید که عکستو بزار) 🙏🏻🗿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای خدا چقدر غمگینه که همچین وضعی توی جامعه داره رواج پیدا میکنه بخدا قسم ۵ سال پیش اینطوری نبود الان طرف ۱۵ ساله وارد رابطه میشه هنوز بالغ نشده هنوز خامه ای خدااا استار تر از این به بعد مواظب خودت باش اگ نظر من رو میخوای  به هیچ پسری اعتماد نکن  

از حکم دادن 

بنظرتون قابل پیش بینی نبود این اتفاق؟ یه چیزهایی تو عرف و شرع مون هست . حتی اگه به شرع و مذهب هم اعتقاد نداشته باشیم بازم عرفأ این کار تو فرهنگ کشورمون اشتباه و ناپذیرفتنی هست که یک دختر و پسر نامحرم و بدون آگاهی پدر و مادر رابطه داشته باشند . الان این شد تاوانش . حالا اسی بشینه غصه بخوره و پسره بره با یکی دیگه . همینه که میگن مراقب خودتون باشید و تن به گناه ندین تا به چه کنم چه کنم بعدش دچار نشین

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
عزیز دلم من مجردم ولی متاهلم که بشم فقط شب عروسیم اجازه میدم دختریتم برداشته شه چون هزار تا اتفاق جو ...

داده دیگه 😂 

تاریخی که فراموش شود محکوم به تکرار ابدی است..  تا خود را بر جامعه آمیخته کند و حق بر خود را آزاد کند)(منو تگ نکنید که عکستو بزار) 🙏🏻🗿
خداخیرت بده امروزحالم خوب نبودشماباعث شدیدبخندم

عزیزی😁

نلایک!تویی ک امضامو میخونی واسم دعا کن یه شغل ثابت اداری پیدا کنم🥺😍 قطعا اثرات دعا کردن برای دیگران ب خودتم برمیگرده💙🤍کارزار خروج اتباع بیگانه https://www.karzar.net/visa
پاهاش ؟😂😂😂😂😂

آره پاهاش اونقدر لیز خورده که رفته به کار های زن و شوهری😂

منکه ۹ ماه بعد عروسی

الان دارید مسابقه پرده برون میزارین؟😂

بنظرتون قابل پیش بینی نبود این اتفاق؟ یه چیزهایی تو عرف و شرع مون هست . حتی اگه به شرع و مذهب ...

عرف کشور و مذهب و فلان چرا باید ب زندگی فردی ی دختر ربط داشته باشه ... اون دختر این رابطه رو تجربه کرده و سرانجام خوبی براش نداشته و الان فهمیده اشتباه کرده...با سرزنش کردن و احساس گناه دادن و ... هیچ دردی از اسی دوا نمیشه...