2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر زادم دوازده سالشه انداخته نترس .اوایل نمیتونست چیزی بخوره .یبارم تب کرد الان خوبه اینقد سریع دندوناش مرتب شده 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

عزیزم آره دکترت زیاد میگیره شهر مام بین بیست تا سی هست.من خودم دوبار ارتودنسی کردم اولیش درست نشد دومیش دکتر خوب رفتم یماه دیگه برمیداره بهت اینطور بگم راحتترین عملیات برای دندونه ن امپولی ن چیزی یچیزی میچسبونه دردشم وقتی میذاره یه روز یا دو روز فوقش ک با مسکن حل میشه.ولی واقعا می ارزه

پوسیدگیم منم زیاد داشتمو دارم رعایت کنی خراب نمیشن قبل ارتودنسیم خرابارو درست کن

منم ارتودنسی کردم بک سال سیم 

طبق تجربه میگم نه اینکه بترسونمت

ببین اصلا سخت نیست فقط باید رعایت کنی 

چیزای سفت اصلاااا 

چون به سادگی پلاک هات می شکنه!

و اینکه تا سه چهار روز اول درد می گیره و غذا خورد سخت میشه اما بعد اون عادت می‌کنی اصلاااا انگار نه انگار سیم داری و خیلی راحت میشی اصلا حسش نمی کنی فقط زبون نزن بهشون

از بعضیا قشنگ تر خاطراتشونه!🙂🖤....                خودشون دیگه دوس نداری توی زندگیت راه بدیا ،          دیگه جایی برای خودشون نمونده !... اما خاطراتشون هنوز قشنگه...!!(: