دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اشتباه نکردی واسه زیبایی دندونات داری میری من کلی سیم گذاشتم واسه ارتودنسیم الان اینقدر زیبا شدن ک نگو دوست دارم مدام بخندم قبلن اصلن حرفم نمیزدم ک دندونام مشخص نشه بعدشم هر کاری سختی داره به بعدش فک کن ک چه قدر زیبا میشن من یادمه غذا میخوردم میرفت لای سیما فقط یه ساعت تموم با مسواک خلال داشتم اونا رو تمیز میکردم😂
ببین عزیزم من گذاشتم،شاید دوسه روز اول احساس کشیدگی کنی که خیلی راحت میشه تحمل کرد و غذا ابی میخوری که هیچ احساس نمیکنی و خیلیم راحته مثل عمل بینی فقط استرس داره بدون درد
واااای تنبلم میفهمی تنبل خواستم در برم سیم ندارم رفتم تراش بدم کامپوزیت کنم دکتر گفت نمیشه&nb ...
ی دکتر خوب برو قشنگ اگر تشخیص داد باید ارتودنسی بشی حتمن بشو راست میگه چهرتم عوض میکنه من فکمم با رفتن عقب دندونام یه حالت خوبی گرفته انگار ک به چهرم میاد ارتودنسی اره خیلی داستان داره ولی بعدش خیلی نازتر میشی