2777
2789

میتونی اولاش یکم درد داره

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشتباه نکردی واسه زیبایی دندونات داری میری من کلی سیم گذاشتم واسه ارتودنسیم الان اینقدر زیبا شدن ک نگو دوست دارم مدام بخندم قبلن اصلن حرفم نمیزدم ک دندونام مشخص نشه بعدشم هر کاری سختی داره به بعدش فک کن ک چه قدر زیبا میشن من یادمه غذا میخوردم میرفت لای سیما فقط یه ساعت تموم با مسواک خلال داشتم اونا رو تمیز میکردم😂

چند روز اول ؟ تا کی عادت میکنم به سیما ؟مهمونم دارم حالا 😭

اولاش دیگه بستگی داره بعضیا ماه های اول بعضی ها کمتر همون هفته های اول.

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

ببین عزیزم من گذاشتم،شاید دوسه روز اول احساس کشیدگی کنی که خیلی راحت میشه تحمل کرد و غذا ابی میخوری که هیچ احساس نمیکنی و خیلیم راحته مثل عمل بینی فقط استرس داره بدون درد   

گروه بنفش قد:۱۶۳ وزن اولیه:7۵ وزن فعلی:72 💜 7۲/۷۰۰ 💜 ۷۱/۵۵۰ 💜  وزن هدف:۵۵  
اشتباه نکردی واسه زیبایی دندونات داری میری من کلی سیم گذاشتم واسه ارتودنسیم الان اینقدر زیبا شدن ک ن ...

جذاب لعنتی    

گروه بنفش قد:۱۶۳ وزن اولیه:7۵ وزن فعلی:72 💜 7۲/۷۰۰ 💜 ۷۱/۵۵۰ 💜  وزن هدف:۵۵  
اشتباه نکردی واسه زیبایی دندونات داری میری من کلی سیم گذاشتم واسه ارتودنسیم الان اینقدر زیبا شدن ک ن ...

واااای تنبلم میفهمی تنبل 

خواستم در برم سیم ندارم رفتم تراش بدم کامپوزیت کنم دکتر گفت نمیشه 

سیم بندازی فکت هم قشنگ میشه چهره فرق میکنه 

از اینورم کل دندونام ویپوسن همش 

میترسم با سیم داغون‌تر بشن 😕

واااای تنبلم میفهمی تنبل  خواستم در برم سیم ندارم رفتم تراش بدم کامپوزیت کنم دکتر گفت نمیشه&nb ...

ی دکتر خوب برو قشنگ اگر تشخیص داد باید ارتودنسی بشی حتمن بشو راست میگه چهرتم عوض میکنه من فکمم با رفتن عقب دندونام یه حالت خوبی گرفته انگار ک به چهرم میاد ارتودنسی اره خیلی داستان داره ولی بعدش خیلی نازتر میشی

عزیزم جقدهزینه کردی؟!چندتومن شد؟! منم دندونام داغونه،میخام بندازم پول ندارم☹️☹️

عزیزم من حس میکنم دکترم زیاد میگیره 

۴۲تومن شد که ۱۵میگیره بقیش ماهی میگیره 

من تبریزم 

ولی دختر عموم تهرانه میگه دکتر من ۲۸میگیره