2777
2789
عنوان

بچه داری سخت ترین کار دنیاست.مخصووووصا دوقلو

| مشاهده متن کامل بحث + 2776 بازدید | 59 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شماهم دعوا میکنید؟تنبیه؟من گاهی مغزم منفجر میشه میزنمشون خودمو اونارم فحش میدم ولی اروم که شدم پشیمو ...

اره تا دلت بخواد،هم فحش کتک کاری خیلی شلوغه و آخر هفته هام ک میرم خونه ی مامانم  روانیم میکنه دیگ...منم بعدش عذاب وجدان میگیرم

الا بذکر الله تطمئن القلوب❤

منم تو شهر غریب دست تنها بچه رو بزرگ کردم تازه با توقعات ناکوک شوهر

اونم با یه پسر فوق العاده شیطون که انرژیش کم نمیشه اتفاقا الان ۳ ساله ش شده و تازه ور دلم خوابیده روزی ۱۰ ساعت به زور میخوابه و هربار خانه تمیز میشه به فاصله چند دقیقه شلمشوربا تحویلممیده

قدر لحظه های بودن شون رو بدون ک بی تکرار این لحظه ها

هم بازی هستن باهم و تو آویزان بازی کردن باهاشون مدام نیستی

منم دوقلو ۸ ماهه دارم  هرروز خسته هستم  خیلی بچه داری سخته واقعا همش میگم کی ۲ ساله میشن ی ...

وای هرچی بزرگتر میشن سختتره چون توانایی شون بیشتر میشه 😬

گَر نگهدار من آنست که من میدانم،🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾

وای تروخدا لذت ببر از لحظه لحظه شون

من دست تنهاکارای دوقلوهامو انجام میدادم خیلی بهشون سخت میگرفتم وعصبی بودم تا حدی ک دخترم لکنت گرفت الان واقعا عذاب وجدان دارم

الان ۵و نیم هستن ،اینقد عاقل شدن

زمان مثل برق و باد میگذره الان چندماه دیگ سخت گیری نمیکنم همه چی عالی شده

ولی همش میگم کاش زمان ب عقب برگرده بیشتر کتاب میخوندن درمورد تربیت شون یا کارگاه مادرکودک میبردمشون 

کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،"          ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد))                                     عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا!  ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
آخ آخ آخ قشننننگ حس میکنم زمین تا آسمون باادم قبل زایمان فاصله دارم چه روحی چه جسمی خیلی داغون شدم

واقعا ببخشیدا ولی آدم اختیار دستشویی رفتن هم نداره کلا نباشن آدم باز فکرش درگیره باشن ک جسم روح روان همه چیز درگیر واقعا مادر بودن خیلی کارسخته خدا بهت توانایی بیشتر بده دوقلو واقعا فاجعه هس خدا حفظشون کنه برات

.
عزیزم انشالله سالم باشن  تحمل کن من چند ماه سر مریضی های دخترم از بین رفتم خواهشا برا دختر ک ...

آخ قربان شما برم من 

مریضی بچه ها آدمو بیشتر از خرابکاریاشون داغون میکنه.ارزو میکنم حال دخترت خوب بشه دل شما هم تا ابد شاد

خدا صبری بهت بده من ک یکی دارم آرزو مرگ میکنم همش

نه اینجوری نگو میدونم ازته دل نیست همه ی این حرفا از سر خستگیه . خدا تن سالم بهت بده سایت بالاسرش باشه

گَر نگهدار من آنست که من میدانم،🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾
زودتر چراغ و خاموش کن تا بخوابن راحت شی یکم ب خودت برسی انرژی بگیری

از نوزادیشون عادت دارن غروب بخابن هرررکاری میکنم از سرشون نمیوفته بخاطر همینه تا دیروقتم بیدارن متاسفانه

منم دوقلو ۸ ماهه دارم  هرروز خسته هستم  خیلی بچه داری سخته واقعا همش میگم کی ۲ ساله میشن ی ...

وقتی دوسالشون میشه سختیاشون بیشتر میشه که🤭

من فیلمای نوزادیشونو میبینم میگم خدا چقدر ناشکر بودم

کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،"          ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد))                                     عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا!  ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
2810