2777
2789
عنوان

بچه داری سخت ترین کار دنیاست.مخصووووصا دوقلو

| مشاهده متن کامل بحث + 2773 بازدید | 59 پست
واقعا بزرگ کردن بچه یه هنره. طفلی مادرامون که زمون اونا سخت ترم بود

اره دقیقا لباس با دست میشستن . کهنه میشستن ما حالا این چیزارو نداریم 

گَر نگهدار من آنست که من میدانم،🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾
منم تو شهر غریب دست تنها بچه رو بزرگ کردم تازه با توقعات ناکوک شوهر اونم با یه پسر فوق العاده شیطون ...

از این بابت که دوتان و همبازی واقعا خیلی خوشحالم

بابت خونه زندگیم دیگه هم من عادت کردم هم شوهرم چون واقعا میبینه نمیرسم حتی خودم غذا بخورم

بیشتر دعوا کردن دوتایشون،هول داداناشون این کارای خطرناکشون عصبیم میکنه بچه تو این سن به حدی کنجکاوه یه دیقه حواست نباشه سرشو به باد داده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای تروخدا لذت ببر از لحظه لحظه شون من دست تنهاکارای دوقلوهامو انجام میدادم خیلی بهشون سخت میگرفتم ...

از پیامت حس خوب و امید گرفتم 

اسکرین شات گرفتم عصبی شدم تجربه یه مادر عین خودمو بخونم قدر بدونم البتتته اگه اون تایم اعصابم یاریکنه😅 ممنونم ازت🌷

من تمام امیدم اینه بزرگتر میشن آسونتر میشه بچه داری.ته دلم با این حرف شما خالی چیه نابود شد😅😅😅

اخه تا بچه اند سختیه سرویس دهی و ایناست بزرگتر که میشن لجبازی و گوش ندادناشون شروع میشه باید یه اعصاب فولادی داشته باشی.انشالله که بچه های شما عاقل تر از بچه های من باشن توکلت ب خدا باشه نگران نشو

کم سن و سال بودم در کنار درس و کار خونه و غذا و ..دوقلوهای زن بابام رو بزرگ کردم باهم بیدار میشدن گر ...

منم قبلا عاشق بچه ها بودم ولی الان چون میدونم چقدر سختی دارن ازشون فراریم😅

منم دوقلو دارم دزکت میکنم  ولی الان چرا باید بچه بیدار باشه؟؟؟؟؟؟؟؟  بچه های من نهایت بی ...

دخترای من از نوزادیشون به خواب یکساعته غروب عادت دارن  هرکاری میکنم اون تایمو ناخوادگاه هرجا باشیم میخابن این لامصب گند زده تو خابشون نمیدونم چطوری حذفش کنم

ممنون . نه بابا انقدر به خودت سخت نگیر دوتام که هستن من بعضی وقتا حتی زنگ میزنم به شوهرم میگم خیلی خ ...

اخ اخ چقدر دلم یه تنهایی طولااانی میخاد کاش یکی مجبورم کنه چند وقت برای خودم برم تنها بمونم جایی🤦‍♀️

فقط و فقط صبر و تحمل  الان کتکشون میزنی داد میزنی میدونی این کارات چه عواقبی روی زندگیه بچت دا ...

جدی؟ینی اگه ۵سالشون بشه این جنگو دعواشون تموم میشه یکم اروم و خانومتر میشن؟

من انقدر درگیرشونم احساس میکنم تاابد قراره همینطوری بمونن منو حرص بدن فقط دقیقا دخترای منم فقط در حال دعوان این خیلی حرصم میده

جدی؟ینی اگه ۵سالشون بشه این جنگو دعواشون تموم میشه یکم اروم و خانومتر میشن؟ من انقدر درگیرشونم احسا ...

بله که صددرصد درست میشن صبر کن میبینی چقدر تعغیر میکنن البته اگه به روح و روانشون آسیب نزنی 

الان بچه های من سفره پهن میکنن سفره رو جمع کنن اسباب بازیاشونو خودشون جمع میکنن بیرون رفتنی خودشون لباساشونو عوض میکنن برمیگردیم دوباره خودشون درمیارن تا میکنن میزارن توی کشوها و... فقط صبر کن

از پیامت حس خوب و امید گرفتم  اسکرین شات گرفتم عصبی شدم تجربه یه مادر عین خودمو بخونم قدر بدون ...

من خیلی پشیمونم که مامان جدی و عصبی بودم اخه الان بچه هام خجالتی شدن🥲

دوس داشتم راحت دوس پیدا کنن یا راحت تو جمع ابراز وجود کنن ولی حالا میفهمم که بابت دعواهای بیخود من اینجوری شدن طفلکا😔

الان دادم همه ی سعیمو میکنم تا اونجایی رو که بد انجام دادم یا کم گذاشتم جبران کنم امیدوارم بشه

انشالله بچه هات درسلامتی زیر سایه پدر مادرشون رشد کنن💚

کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،"          ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد))                                     عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا!  ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
2810