2777
2789

شما هم گاهی از بچه داری خسته میشین؟من دوقلو دارم امشب از دستشون دق کردم انقدر اذیت کردن.خیلی دست تنهام تو بزرگ کردنشون

۳سالشون شده و دروان لجبازیشون به حد خودش رسیده.خیلیییی خستم الان که نمیخابن به تکون خوردنشون حتی صدای تکون دادن پاشونم حرص میخورم.فقط بعد از خوابشون ما ارامش داریم 

مامانا شما چیکار میکنید با بچه هاتون؟عین من کم میارید؟

نازایی هم خیلی سخته 

خدا حفظشون کنه برات گلم

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم انشالله سالم باشن 

تحمل کن

من چند ماه سر مریضی های دخترم از بین رفتم

خواهشا برا دختر کوچولو منم دعا کنید یا دعا کنید من بمیرم

میشه برا شادی دل داداشم یه صلوات مهمونم کنی😘از یک شروع کردم این سومین کاربریم هست /میریم به امید خدا جلو
عزیزم انشالله سالم باشن  تحمل کن من چند ماه سر مریضی های دخترم از بین رفتم خواهشا برا دختر ک ...

انشالله خدا شفاش بده جیشده ؟؟؟ منم پسرم خیلی تند تند مریض میشد الان نزدیک ۳ ماهه مریض نشده هرروووز میگم خدایاشکرت سالمه

ولی افتضاح هست ب حد روانی شدن میرسی دوقلو فاجعه هس افسردگی میگیره آدم کلا اختیار خودت نداری

آخ آخ آخ

قشننننگ حس میکنم زمین تا آسمون باادم قبل زایمان فاصله دارم چه روحی چه جسمی خیلی داغون شدم

2810