2777
2789
عنوان

بچه داری سخت ترین کار دنیاست.مخصووووصا دوقلو

| مشاهده متن کامل بحث + 2773 بازدید | 59 پست
آخ قربان شما برم من  مریضی بچه ها آدمو بیشتر از خرابکاریاشون داغون میکنه.ارزو میکنم حال دخترت ...

مرسی عزیزم

انشالله دعات بگیره 

خدا که منو فراموش کرده

انشالله چند وقت دیگه شما هم آرامش میگیری و لذت میبری از بازیهاشون

میشه برا شادی دل داداشم یه صلوات مهمونم کنی😘از یک شروع کردم این سومین کاربریم هست /میریم به امید خدا جلو

کم سن و سال بودم در کنار درس و کار خونه و غذا و ..دوقلوهای زن بابام رو بزرگ کردم باهم بیدار میشدن گرسنه میشدن جیش میکردن خیلی سخت گذشت اما گذشت☺️

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با مامانم اینا تو ی ساختمونیم پسرم دوسالونیمشه بیشتر اونجاست تا خونه خودمون امشب رفتم بیارمش ماما ...

قدرسو واقعا بدونید.کمکی برای بزرگ کردن بچه یه نعمته

من اخلاق خیلی گندی دارم معذبم از کسی کمک بگیرم همش میگم مادرم مادرشوهرم خواهرم کار دارن بچه ها اذیتشون میکنن بخاطر همین نمیتونم بزارم پیش کسی

از صبح تا شب ۳ساله تمام باهمیم

برو خدات رو شکر کن که دامنت سبزه روزی میرسه که اونقدر وقت اضافه داری و خانه تمیز و آرامش پیدا میکنی ...

خیلی دوست دارم قدر بدونم

گاهی واقعا بیخیالی میزنم خودمو باهاشون بچگی میکنم

ولی واقعا خسته کننده میشه یه روزایی.یه روزایی انقدر الکی اعصابم خورد میشه میگم فرار کنم برم یه ماه نیام از دستشون😅

قدرسو واقعا بدونید.کمکی برای بزرگ کردن بچه یه نعمته من اخلاق خیلی گندی دارم معذبم از کسی کمک بگیرم ...

ممنون . نه بابا انقدر به خودت سخت نگیر دوتام که هستن من بعضی وقتا حتی زنگ میزنم به شوهرم میگم خیلی خستم کرده بیا ببر پیش خودت اونم میبره میذاره خونه مامانش اینا بعضی وقتا از صبح که میخواد بره سرکار با خودش میبره شب برگشتنی میاره .باید چندساعت تنها باشی تا ی ذره مغزت اروم بگیره که اتقدم دعواشون نکتی که بعد پشیمون شی

منم دوقلو ۸ ماهه دارم  هرروز خسته هستم  خیلی بچه داری سخته واقعا همش میگم کی ۲ ساله میشن ی ...

تا وقتی نوزادن باید به شیرو پوشکو تایم خابو این چیزا برسی

۲سالشون میشه حس مستقلی فرا میگیرتشون یه بارم اونجوری سرویست میکنن من که فقط میگم بگذرن سر عقل بیان حداقل بفهمن کار خطرناک چیه انقدر که باجونشون الان بازی میکنن

فقط و فقط صبر و تحمل 

الان کتکشون میزنی داد میزنی میدونی این کارات چه عواقبی روی زندگیه بچت داره ؟؟؟؟؟ به خاطر همین کارات اونام یکم بزرگتر شدن عصبی میشن همدیگرو میزنن باهم دعوا میکنن اون وقت راضی میشی؟؟؟؟؟ به خودت استراحت بده دوساعت بزار پیش کسی برو استخر یا جاهایی که دوست داری 

دوقلوهای من ۵ سالشونه انقدر عاقل شدن کیف میکنم 

۳ سالگی صبح تااااااشب فقط دعوا میکردن باهم الان عاشق هم شدن  

منم دوقلو دارم هرچی بزرگتر میشن سخت تر میشه  خدا بهت فقط انرژی بده

من تمام امیدم اینه بزرگتر میشن آسونتر میشه بچه داری.ته دلم با این حرف شما خالی چیه نابود شد😅😅😅

اره تا دلت بخواد،هم فحش کتک کاری خیلی شلوغه و آخر هفته هام ک میرم خونه ی مامانم  روانیم میکنه د ...

درد مشترک هممون.ای کاااش این دولت یه فکری به حال مادرا میکرد عین خارجیا😣

یعنی میشه منم نی نی دار بشم بیام تاپیک بزنم؟اسی ان شاالله خدا حفظشون کنه و صبرت بیشتر بشه

انشالله که میشه.تو این زمونه که علم انقدر زیاد پیشرفت کرده نشدی در کار نیست😍

2810