2777
2789
عنوان

دوستم با یک اقا پسری اشنا شده

287 بازدید | 21 پست

دوستم مشاوره هستش یه اقا پسری اومده ازش سوال تحصیلی پرسیدی ولی دوستم فهمیده ک بهانه کرده ک با دوستم ارتباط بگیره دوستم جوابشو داده طرف گفته چقدر میشه هزینش دوستم گفته نیازی نیست 

بعد گفته پس باید مهمونت کنم بیرون رستوران دوستم گفت نیازی نیست و زحمت میشه گفته نه حداقل ابمیوه ای چیزی دوستم گفته باشه طرف گفته فردا ددستم بهانه مهمان اورده قبول نکرده گفته شاید برم مسافرت الان بهش بعد دوروز پیام داده چیشد اینا دوستم قبول کرده طرف گفته بیام دنبالت 

بنظرتون دوستم بگه بیاد دنبالش یا نه خودش بره 

(خودش حواسش هست اعتماد نکنه دوستان نیازی ب گوشزد نیست ) 

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میشه تاپیک هام هر چندتاش رو که می تونید رو گزارش بزنید😊🙏🏻

لطفا اول پستتو پاک کن باشه میزنم

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

وقتی قرار نیست باهاش اوکی بشه نباید درخواستشو قبول کنه بگو که بهش بگه ، من فقط دلی کمکت کردم امیدوار ...

خب نه دوستم میخواد باش اوکی بشه خوشش اومده

هرچه اینجا ما به شما بگیم و شما به دوستت بگی اون قبول میکنه ؟

وا راهنمایی خواسته مشورت

خب نه دوستم میخواد باش اوکی بشه خوشش اومده

خب بره پس دیگه چرا نه میاره 😂 مگه دوستت مشاور تحصیلی نیست ؟ پس از دانش اموزش خوشش اومده ؟ دقیقا نفهمیدم چجوریه قضیه 🤔

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

وا راهنمایی خواسته مشورت

بهتره شما نظری ندی . اگر خوب شد خودش کرده اگر بد شد مقصر شمایی ‌ 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

خب بره پس دیگه چرا نه میاره 😂 مگه دوستت مشاور تحصیلی نیست ؟ پس از دانش اموزش خوشش اومده ؟ دقیقا نفه ...

نه دانش اموز نیست طرف از دوستم بزرگتره 

میگه مشورت بگیر ببین چیکارا کنه چجوری باشه خودش بره یا بگ بیاددنبالش

بهتره شما نظری ندی . اگر خوب شد خودش کرده اگر بد شد مقصر شمایی ‌

نه عزیزم راحتیم این چ حرفیه 

[QUOTE=376598460]نه دانش اموز نیست طرف از دوستم بزرگتره  میگه مشورت بگیر ببین چیکارا کنه چجوری باشه خودش بره یا ...[/QUOTE

نه خودش بره بار اول هروقت اوکی شدن اون بیاد دنبالش

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪