2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوای شدید کردیم سر خانوادش +اسکرین پیام عذر خواهیش

| مشاهده متن کامل بحث + 9321 بازدید | 66 پست

زیاد کوتاه اومدی پر توقع شدن، تو اسنپ بگیر، بذار انقدر پول اسنپ بدن که خسته بشن، نا محسوس خرج کن، خصوصا برای بچه اگر بخوای زیاد فاز فداکاری برداری، یهو میبینی بیست سال دیگه گذشته تو هنوز تو همین دور باطل هستی، احترام ورسیدگی به پدر ومادر یه چیزه، کنار گذاشتن زن و بچه بخاطر دیگران یه چیزه دیگه

نه بحث کن، نه حرص بخور، کاره خودت رو بکن، برای خودت وبچه ات حق واحترام قائل شو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاباشوهرم بحثمون میشه خانوادش از بالا میان پایین دخالت وفحش بمن .ب هزار امید ازدواج کردیم ولی کو الا ...

عزیزم .الهی زندگی روی خوششون بهت نشون میده ناامید نباش😘

میتونستی با ارامش کار خودتو کنی وقتی بحث میکنی فضای ورود و دعوا میدی 

ه خودمم از قبل کلی رو خودم کار کردم که آرامشم رو حفظ کنم بحث نکنم ولی وقتی شوهرم میگه حساس شدی یا مگه چی شده حالا مگه چند با پیش اومده من مجبور میشم موارد قبلی رو براش یاد آوری کنم که عصبی تر میشم و بحث میشه

گلمممممم  واقعا  می فهمتتتتت

درک  می کنم 

تو هم  ۸رفت  دزست  بوده 

اما گلمممممم همه به مانند  هم نیستن 

گاهی کهایثار می کنی  میشه وظیفه 

راست  می گی  اونا  یه اسنپ  می گرفتن 

حالا  برگشتنی  با  یکی می امدن 

اما گلممممم نمی دونم  بعضی  مادرهااا چه  شیری  به بچه  ها  شون دادن 

و چه توقعاتی دارنند 

ان  شا الله  خیر و برکت 

گلمممم تو یه  فرشته  سالم داری  بچه  ات را میگم 

ان  شالله باعث  خیر و برکتتت بشه 

ان  شالله  شادی  و سلامتی  باشه 

تو هم  می دونم عصبانی میشی سعی کن  بخاطر  بچه ات  روی کاغذبرداری و هی  خط  بکشی 

چون بچه  هم می ترسه  درکی که نداره 

خونه  ها هم کوچک و اپارتمانی  هستن  صدا می پیچه 

ممکنه  کسانی ازت  توضیح بخوان 

عواقب  بعداز عصبانیت  هم خ یلی بده 

برای  سلامتی و روحیه  خودت  بدتره 

حق با شماست....اما دیگه خیلی زیاده روی کردید.....آدم عصبانی دیگه کنترلش از دستش خارج می شه.....همسرتون واقعا خیلی مستأصل شده....دلم براش سوخت....ای کاش از دل هم در بیارید.

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️

الان هم مادرشوهرم چند بار به گوشیم چند بار به خونه زنگ زد جواب ندادم 

چون هم خیلی ناراحتم و عصبانیم هم نمی‌خوام رومون تو هم باز بشه ..آخه هیچ وقت بهشون بی احترامی نکردم 

شما عالی هستی و شوهرت فوق العاده آدم خوبیه

تورو خدا آروم باش 

نماز امام جوادو روزای ۴شنبه بخون ان شاالله خدا برکت بده و بتونی بری کار و برا خودت ماشین بخری و دستتون باز بشه

ماخم به مو رسی ه هنوز پاره نشده 

الهی آدم دستش جلو دیگران دراز نشه

الهی خدا کسیو بی پول و بی آبرو نکنه

والا هرردوتون حق داشتید مراسن ختم مهمه اونم تو روستا حتما ماشین میخواد شمام حق داری ولی کام خودتو و همسرتو تلخ نکن دیگه هر روز که اینطور برنامها تو هم گره نمیشه  دلم برا شوهرت سوخت انشا..‌خدا براتون بسازه روزی پربرکت روانه زندگیت کنه هر دو خانواده مستقل شید

خداییش حق ندارم عصبی باشم ..واقعا این کارشون زشت نیست ..اصلا ماشین برای شما هم باشه که نیست  بیا بدهی ما رو بده ما برای خودمون یه ماشین مستقل بخریم خسته شدم به خدا 

هم سن های من خونه و ماشین جدا به اسم خودشون دارن حالا وضع من اینه

خداییش حق ندارم عصبی باشم ..واقعا این کارشون زشت نیست ..اصلا ماشین برای شما هم باشه که نیست  بی ...

بخدا تو این زمینه هممون مث همیم وضع اقتصاد نابوده

دعا کن فقط سلامتی باشه