2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوای شدید کردیم سر خانوادش +اسکرین پیام عذر خواهیش

| مشاهده متن کامل بحث + 9321 بازدید | 66 پست
چون شما جوون و ممکنه بحث کنید دیگران نباید خواسته هاشون رو بگن؟  اگه مادر خودتون بود می گفتید ...

بله حرفتون درسته .منم بیشتر از بی عرضه بودن شوهرم حرصم میگیره .بعدشم نزدیک به یک سال تمام شوهرم خرجشونو میداد یعنی یک سال هر چی در میآورد میداد به پدرش برای بدهیش می‌گفت مجبور میشه خونه رو بفروشم ما هم بد بخت میشیم که آخرش هم خونه رو فروخت ...

منظورم اینه اونا که می‌دونن شرایط رو می‌دونن که اگه بهشون کمک نمی‌کردیم خودمون می‌تونستیم با اون پول یه ماشین بخریم چرا کوتاه نمیان ...البته خودشون می‌دونن و اون موقع همش میگفتن ولی الان حاظر نیستن یکم کوتاه بیان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانه دار هستی؟ ای کاش یه مهارت پیدا کنی و برای خودت منبع درآمد داشته باشی....بهترین شغل اینه که یه ...

بله عزیزم .خانه دارم .به فکر کار هستم ممنون از پیشنهادت

بله حرفتون درسته .منم بیشتر از بی عرضه بودن شوهرم حرصم میگیره .بعدشم نزدیک به یک سال تمام شوهرم خرجش ...

من کاملا درک میکنم حرفای شما رو فقط واقع بین باش . راه حل مشکل شما دعوا کردن نیست . یا بگی ماشینو اونا نبرن بدن به من بازم اونا نمی فهمن که . تهش میگن چه عروس بی درکی .

از نظر من تنها راه فقط اینکه شما مستقل بشین.

اولا که به حرف اینا که میگن کیک درست کن و از شوهرت و خانواده اش معذرت بخواه و ... اصلا گوش نکن چون اینجوری حرفت دو تا میشه دیگه اعتبار نداری .

دوما من بودم سریع ماشینو می فروختم.  چیز شریکی به درد نمی خوره وقتی قراره تو شرایط خاص مجبور باشی اسنپ بگیری پس همون بهتر ماشین نصفه نداشته باشی. به جاش پولشو باهاش کار راه بنداز یا سرمایه گذاری کن. از خانواده شوهرت هم یک قرون انتطار نداشته باش با شوهرت هم اتمام حجت کن بگو یا بچسب به زندگی و پس انداز کن صاحب خونه و ماشین بشیم و منم کمت میکنم یا دود بی فکریت تو چشم زندگیمون میره

استارتر حالا شما میگید شریک هستین ماشینو 

ما ک ماشین خودمونه مادرشوهرم اینا یک سره به شوهرم زنگ میزدن بیا مارو ببر فلان جا حتی شهرستان و با اسنپ اشتباه گرفته بودن حتی وقتی شوهرم کار داشت ملاحضه نمیکردن

ولی وقتی ماشینمون خراب شده بود پول قرض ندادن بهمون درستش کنیم 😐😒

تو لیوان هیچ کسی دریا  نریز...💔