2777
2789
عنوان

خسته شدم از کارای خونه😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2050 بازدید | 85 پست
آبکش هم بخوای کنی باید آب بیشتر بریزی ک قل بخوره باز وقتی دونه برنج و بین انگشتت فشار دادی یذره دیگ ...

مرسی عزیزم‌ابکش بلد نیستم همیشع کته میزارم

دمت گرم اونم بلد شدم

نمکشو وروغنشو تو ابکش چقدر بریزم واسه ۷ نفر

اگه دارین اینو میخونین لطفا یه صلوات بفرستین که به عشقم برسم😪🙏(نفرستین دیگه نزاشتن به هم برسیم💔)سوگیلمی بیر گون تاپساز دین تک اونو سویرم اوزجویه یار اولمامیشام😭😭💔من تو این دنیا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم تو هم روش دلبر😭🖤خیلی بی معرفتی دنیا:)آیگین هسدم🚶‍♀️

عزیزم مامانت بیرون زحمت میکشه یه غذادرست کردن اینقدراه وناله نداره.همش روکه مامانت نمیخوره.بنظرمن دختری که تومجردی کارمیکنه توخونه بعداکه ازدواج کردمسعولیت پذیرتره.فازاونایی که میگن نکن رونمیفهمم.براخودشون غذادرست میکنه واسه من وشما که درست نمیکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مامانت بیرون زحمت میکشه یه غذادرست کردن اینقدراه وناله نداره.همش روکه مامانت نمیخوره.بنظرمن دخ ...

اره بالاخره باید منم یکاری بکنم ولی گاها انقد خسته میشم میشینم غر میزنم 😅

اگه دارین اینو میخونین لطفا یه صلوات بفرستین که به عشقم برسم😪🙏(نفرستین دیگه نزاشتن به هم برسیم💔)سوگیلمی بیر گون تاپساز دین تک اونو سویرم اوزجویه یار اولمامیشام😭😭💔من تو این دنیا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم تو هم روش دلبر😭🖤خیلی بی معرفتی دنیا:)آیگین هسدم🚶‍♀️
۱۹

اخی تو این سن در این حد گناه داری 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
جمله ی همه ی مامان ها  مردم دختر دارند منم دختر دارم 🤣🤣🤣 منو یادمامان خدابیامرزم انداختی ه ...

ارههه همیشه این جملرو میگه😂

عزیزم خدا رحمتشون کنه

اره بالاخره باید منم یکاری بکنم ولی گاها انقد خسته میشم میشینم غر میزنم 😅

عزیزم منم مجردی توخونه دست به سیاه وسفیدنمیزدم.ولی الان گاهی ازصبح زود تاخودشب مشغول کارم توخونه.بعضی وقتااشکم درمیادبعدیادمامانم میفتم ازخودم خجالت میکشم

اخی تو این سن در این حد گناه داری 

چی

مرسی عزیزم‌ابکش بلد نیستم همیشع کته میزارم دمت گرم اونم بلد شدم نمکشو وروغنشو تو ابکش چقدر بریزم و ...

من خودم کته میذارم چون خوشمزه تر میشه حس میکنم آبکش مزه برنج ایرانی میره ولی آبکش باید برنج خوش نمک باشه  دیگه مزه کن چون آبش می‌ریزی میره آخرروغن هم وقتی برنج ریختی توی قابلمه تقریبا نصف لیوانی بریز پخش کن روش دم بذار 

عزیزم منم مجردی توخونه دست به سیاه وسفیدنمیزدم.ولی الان گاهی ازصبح زود تاخودشب مشغول کارم توخونه.بعض ...

اره والا کار خونه سخت تر ازبیرونه

چی

ابنکه انقدر کار میکنی و میگم گناه داری ☹️

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
من خودم کته میذارم چون خوشمزه تر میشه حس میکنم آبکش مزه برنج ایرانی میره ولی آبکش باید برنج خوش نمک ...

ممنوننم😍😍😍

ابنکه انقدر کار میکنی و میگم گناه داری ☹️

اره همیشه همین بوده میگه رفتی خونه شوهر هرکاری دلت خواست بکن خونه من قانون داره برم خونه شوهر هم شوهره میگه مگه اینجا خونه ننته😐😂😂

ممنوننم😍😍😍

راستی باید آول قابلمه رو تا نصف آب  بذاری جوش بیاد بعد برنج خیس خودرو بریزی توش تا قل بخوره برنج ۸ دقیقه شاید طول بکشه بعدم ک خواستی دم کنی اول یکم حرارتو یک دقیقه زیاد کن بخار کنه بعد کمش کن