2777
2789
عنوان

خسته شدم از کارای خونه😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2050 بازدید | 85 پست
نه بابا اشکال نداره عزیزم بخدا هممون،اینطوربودیم.من هم از بچه گی تو خونه کار کردم همین هم جمله مامان ...

اره والا

اگه دارین اینو میخونین لطفا یه صلوات بفرستین که به عشقم برسم😪🙏(نفرستین دیگه نزاشتن به هم برسیم💔)سوگیلمی بیر گون تاپساز دین تک اونو سویرم اوزجویه یار اولمامیشام😭😭💔من تو این دنیا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم تو هم روش دلبر😭🖤خیلی بی معرفتی دنیا:)آیگین هسدم🚶‍♀️
پلوپز ندارین؟

خراب شده درست بود هم استفادشو بلد نیستم

اگه دارین اینو میخونین لطفا یه صلوات بفرستین که به عشقم برسم😪🙏(نفرستین دیگه نزاشتن به هم برسیم💔)سوگیلمی بیر گون تاپساز دین تک اونو سویرم اوزجویه یار اولمامیشام😭😭💔من تو این دنیا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم تو هم روش دلبر😭🖤خیلی بی معرفتی دنیا:)آیگین هسدم🚶‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان من دختر ندارم گاهی وقتا این جمله رو به پسرم میگم ۸ سالشه میگم بچه های مردم چه کارا برا ماماناشو ...

نه اصلا مقایسه نکن

دقیقا این جمله همه دختر دارن منم دختر دارم مال همه ماماناس فکر کنم

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

برنج ایرانی رو ب اندازه یک بند انگشت اشاره آب بریز روش بذار با نمک و روغن رو گاز وقتی نزدیک بود آبش تموم شه باز  نگاش کم نه خام باشه نه خیلی پخته برنج بذار بین انگشتات فشار بده داخلش یذره هنوز خام باشه بیرونش پخته دورشو جم کن دم بذار 

من خودم مخالفم همه کاررودوش دخترخونواده باشه اماکمک کنه خوبه مثلاتوهفته دوروزغذابپزه یاچندبارظرف بشوره بالاخره پول اون مادرتوهمون خونه خرج میشه

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
اخ اخ منم تا خونه تکونی خودم میکردم😥الانم ک ازدواج کردم توخونه خودمم همینجوری...بگو درس دارم خب برو ...

هعییی

الان من دختر ندارم گاهی وقتا این جمله رو به پسرم میگم ۸ سالشه میگم بچه های مردم چه کارا برا ماماناشو ...

منم هیچی بلد نبودم الان دخترم ۲سال و نیمشه تا از خواب بیدار میشه رختخوابشو جمع میکنه میذاره تو اتاق منم میذارم تو کمد خودش لباساش رو از رخت اویز جمع میکنه میذاره تو کشو اینجور چیزای کوچیک رو یادش میدم یا مثلا غذا درست میکنم میذارم خودش روغن و نمک و ادویه رو بزنه تا یاد بگیره

رب گوجه میفروشم قوطی ۳۶ به قیمت کارخونه فقط خانمای کرجی