2777
2789
عنوان

میخوام دخترم تک فرزند باشه تک فرزندا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 8193 بازدید | 152 پست
بنظرم خواهر یا بردار یا حتی جفتش و داشته باشی از واجباته بچه بی پناه میشه دور از جونتون مگ چقد عمر م ...

به بچش و همسرش مگه ما هر چند سال یکبار عمه و دایی و عموهای فتنه رو میبنیم 

عزیزم تک فررندی برا بچه خیلی سخته ولی من خودم طبق معیارها و دلایلی که دارم فعلا ترجبحم برا دخترم تک ...

عزیزم شماام تصمیم ب تک فرزندی گرفتی ،؟ منم ی دختر ۵ سال دارم خودم اعصاب بچه ندارم از  بس هر کسی چیزی گفته تنها مبشه اعصابم خرده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما دوتاییمدلم میخواد تک فرزند میبودمبهترین تصمیم دنیارو گرفتی

چ جالب دقیقا امروز هم ک ب این فکر میکردم کمی مردد بودم بیشتر میلم ب تک فرزندی بود و داشتم ب یقین میزسیدم شما همین تاپیکم پست گذاشتی

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

مزایا و معایبشو داره

مزایاش اینه اگه چیزی بخواین بخرین یا براش کاری کنین چون تک فرزنده همه ی بودجه برا خودش میشه و تقسیم نمیشه

معایبش توی بچگیه فقط که دلش همبازی میخواد

یا بچه نداشته باشی 

یا اگه داشتی حداقل ۲ تا 

تک فرزندی خوب نیست 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

یدونه شاه پسر کلاس اولی دارم و قراره کلا تک فرزند باشه خودش که خیلی دوس داره ولی خب با همسرم توافق کردیم بر تک فرزندی 🙂

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اگه اینجوری ادم فکر کنه که همون یکیم نباید بیاره فقط فکر رفاه خودشو همسرش باید باشه.بالاخره بچه هم ب ...

عزیزم لبتاب که واجبه باید بلد باشه کامپیوتر از این سن بره کارگری تلاش کنه؟بچه تا قبل ۱۸سال چه وظیفه ای جز درس خوندن داره؟حرف عجیب نزنید خواهشاً