2777
2789

میشه بگین احساس تنهایی داشتین تاحالا؟

بگین کاش خواهر برادر داشتین کاش

یا مشکلاتی ک تک فرزندا دارن چیه

ممکنه بعدا پشیمون بشیم؟

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تک دخترم با دوتا برادر

دلم میخواست سه چهار تا خواهر داشتم

الان خیلی احساس تنهایی میکنم تو چهل سالگی

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!

والا من تک فرزندم نه عزیزم نداشتم هیچ وقت نخواستم خواهر برادر داشته باشم چون مادرم ۶ تا داره و همشون ۱ قرون نمی ارزن و البته اگه داشتم الان تو ترکیه در حال تحصیل نبودم تو اون جهنم گیر افتاده بودم چون هزینه زیادی میخواست و خب اونم ادم بود دیگه باید برای اونم چیزی میموند 

نمیشه برای همه ی نسخه پیچید .

مثل اینکه بگیکارمندا راضی اند یا نه ی عده از استقلالی ک دارن راضی ی عده از دور بودن از خانواده نا راضی منظورم اینه نکات مثبت منفی زیاد داره اگ قصدت اینه باید تلاش کنی غرزندت نکات مثبتش رو درک کنه 

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️

نگرانی نداره که بچه ها همه تنهان تو مدرسه و دانشگاه دوست پیدا میکنه میشه خواهرش . بعدش هم با ازدواج از تنهایی در میاد

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

بنظرم خواهر یا بردار یا حتی جفتش و داشته باشی از واجباته بچه بی پناه میشه دور از جونتون مگ چقد عمر میکنی بچه بعد شما به کی پناه ببره؟خاله عمه 

💔برای حاجت دلم دعا کنید خیلی دل شکسته خیلی💔