آخی عزیزم چه خواهر مهربانی خدانگهدار شما باشه💕 چند ساله است؟
مرسی.
خواهرم 10سالشه الان☺️😍
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین این حرف مثل این میمونه که مثلا چون پراید چپ میکنه دیگه کسی ماشین نخره.همه که یه جور نیستن
نه عزیزم من میگم غصه خواهر برادری که نداریم نباید بخوریم چه بسا اگر داشتیم زندگیمون سخت تر بود ممکنه خوبم بودن اما حالا که نیستن نباید با فکرش خودمونو اذیت کنیم اونطوری زندگی همش میشه حسرت
مامان بابام فوت شدن ،خب مسلما منو داداشم خیلییی بدرد هم میخوریم اگه من نبودم یا اون نبود خیلی سخت میشد
البته خودم یک دختر دارم ولی فعلا قصد بچه دار شدن ندارم به خاطر وضعیت کشور
فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
اصلا پولم داشته باشین مگه پرستار جای خواهرو برادرو میگیره.من که دنیا رو با خواهرام عوض نمیکنم
دقیقا .الان ماشالا جاریم باخاهراش انقد میره میاد .مامانم ده روز بیمارستان بستری بود مجبور شدم پسر سه سالمو بزارم خونه برم بمونم بیمارستان .آب شدم واقعا تو این موقعیت ها .هرکس میدید منو میگفت والای چقدر صورتت تکیده شده. حالا من چند سالم بود ۲۵سال
تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
من تک فرزند نیستم دوتا داداش بزرگ تر دارم و فاصله سنی زیاد با اونا و کل ابتدایی گریه میکردم که آبجی می خوام هنوز هم دلم می خواست داشته باشم تو خونه تک و تنها نباشم
نظر همه برام جالب بود من خودم فقط تو خانوادمون دوتا دارم و خیلی خیلی سخته اولش نه ولی الان دو ...
اگه اینجوری ادم فکر کنه که همون یکیم نباید بیاره فقط فکر رفاه خودشو همسرش باید باشه.بالاخره بچه هم باید بدونه همه چیز راحت و به اراده کردنش فراهم نمیشه این چیزا بچه رو بزرگ میکنه پس فردا رفت تو جامعه میتونه برای خواسته اش تلاش کنه